25. detsember 2010

Tuisumöll

Hommikul ärkasin tuule ulgumise peale. Pugesin sügavamale patjade ja teki sisse ja magasin edasi. Kuni peaaegu kella kümneni.
Varem või hiljem tuleb muidugi lund lükkama minna. Pigem hiljem, kuigi nüüd juba tekib tunne, et see tuisk ei rauge niipeagi ja tuleb seda trotsides õue minna. Kui poiss nüüd labida kuuri unustas, siis...siis on huvitav, sest kuuri ukse ees on ukselingini ulatuv hang.
Õnneks polnud plaanis kodunt kusagile kaugemale minna, nii et las möllab. Elekter ka senini vähemalt alles. Toad on soojad.
Ühtegi sahka pole ka näha olnud. Kui uudiseid kuulata, on nad maanteedel tegutsemisega hõivatud. Minu koduni tulev metsatee on mingis kuueteistkümnendas järjekorras.
Tuleme toime. Alati on tuldud,

5 kommentaari:

  1. Meil sama lugu,meeskond kühveldab labitatega.Aga minul väga nostalgiline tunne,nagu lapsepõlves 40-50 aastat tagasi.

    VastaKustuta
  2. Mõnus! Peaasi, kui õhtul veel töölt koju pääseks...

    VastaKustuta
  3. Pääskülas ka tõeline tuismöll.Esimesed kühveldused tehtud.Järgmised järjekorras,aga ilm on mõnus. Mulle meeldib loodusega võistelda.Niikuinii mina jään peale.

    VastaKustuta
  4. Ilusat Jõulupüha!
    Me vist tuisutaadi lemmikud - lund puisatakse ikka tasa ja targu, et junala eest keegi lumerookimisega naba paigast ei rassiks ja tuuled enamuses sellest kandist kus puud ees. Võrratu talveilm, muidugi kui väravast välja ei lähe, oma praeguse kaaluga tõstab tuul jalad maast lahti :DDD

    VastaKustuta
  5. Ma haun siin plaani homme timurit teha ja muuta paar kõnnitee ületuskohta läbitavaks. Noh et ei takistaks vallid ega takistaks kraav ...:)
    Kui õues just uus pool meetrit maha ei tule.

    Temperatuurid on õnneks head, miinus 9 täiesti norm ja ei pea üle mõistuse kütma.

    VastaKustuta