15. mai 2010

Uups!

Lepatriinusõbra abiga sai täna muld kõrgpeenrasse, aitäähhhh R...ja hakkab siis minukene kenasti istutama,,,Sarastro asjadega kõik kenasti korras, esiteks oli neil juba saabudes ladinakeelsete nimedega plastlipikud kaasas ja ise panin veel eestikeelsed nimed kah plastlipikutel...aga!!! Aiasõbrast aprilli lõpul saabunud paki kontrollisin tähe ja täpiga üle ja KÕIGIL POTTIDEL oli peal korralik etikett. Täna hakkasin siis taimi järjest välja võtma ja ei ühelgi potil ühtegi etiketti!!! Siis ikka leidsin ühelt potilt etiketijäänused ja lavendlipottidest peotäie täissöönud tigusid. Pagana narkarid, liimi- ja etiketisööjad sellised... nüüd mul pole enam halli aimugi, mis potis miski asi on :(
Aga sellegipoolest oli imeilus päev, suurem osa muru sai esimest korda niidetud, ja juba see annab ümbrusele korras ja puhta ilme. Siis veel natuke rohitud, istutatud, pesu pestud, pesu ära korjatud, saunas käidud...korjasin mõned tunnid tagasi nöörilt tuules kuivanud pesu, nuusutasin õhku: värskeltniidetud muru, mingite õite lõhn, päikeses ja tuules kuvanud pesu lõhn, natuke saunakorstnast tulevat suitsulõhna...ja mõtlesin, et niimoodi lõhnabki õnn.

5 kommentaari:

  1. Ja suvi kah:) Kevad jäi kuskile vahepeale ripendama.

    VastaKustuta
  2. saad suvi otsa üllatusi neist uutest taimedest. ;o)

    VastaKustuta
  3. Jaa, nii see on!
    Aga taimede pärast pole mõtet muretseda, küll Sa varsti näed, et mis taim on kus.

    VastaKustuta
  4. just! nii ta lõhnabki. kui ta just parasjagu ei lõhna ntx värskeltküpsetatud leiva, esimese lume või pärnaõite või.... järgi :)

    VastaKustuta
  5. Sõidki sidid nahka!
    Passi peale, kui kiviktaimlast kivid kaduma hakkavad on ehk hilja juba pageda :D

    VastaKustuta