7. juuni 2009

Lausa valges, valged õied käes

Täna tädi sünnipäevaks aiast lilli vaadates selgus, et enamik praeguseid õisi on valged:Sünnipäevalapsele lõikasin siiski esimesed hommikul puhkenud iirised, neid pildistada ei jõudnudki.
Muidu oli nädalavahetus nii ja naa. Eile kuulusin sellesse parteisse, kelle trimmerisse Trumm vett kallata tahtis...aga ma püüdsin terve nädala varjuaia naate kurja pilguga mõjutada, see kahjuks ei toiminud. Teeäärtega sama lugu. Karistuseks sain nohu, kas siis tuuletõmbest või on see allergia mingi näkkulennanud taimemahla suhtes. Täna on pea päev läbi paks olnud ja nina niriseb. Püüdsin hommikul küll viimaseid suvikuid istutada, aga tilkuva ninaga peenras olla polnud üleüldse lõbus. Viimased astrid jäid järgmiseks nädalavahetuseks ja neli garden.ee-st eile kohale jõudnud pinnakatteroosi peenraveerde ootama.
Nüüd kobin voodisse ja võtan Dontsova viimase kriminulli kaissu.

3 kommentaari:

  1. nuuu, eks trumm ise ka vahel trimmerdab. aga reede õhtu + laupäeva pealelõunast hilisõhtuni + pühapäeva hommikust lõunani... on siiski minu taluvuse jaoks liig. eriti arvestades, et ma müra ei talu :)

    aga valged sirelid... meie sirelil on miskid, mida võiks ehk pungaalgeteks kutsuda :))))))
    ei tea, kas see on põhjanaba või mis... aga õnneks õitsevad veel pooled tulbid :)

    VastaKustuta
  2. Valge aed on alati suurepärane, eriti õhtul. Kuidagi ülev-pidulik!
    Meie aed on praegu vihmanukker:(

    Niidetud muru on alati super, minu pärast kasvõi suure müraga:) kreissae hääled naabertalust on palju jubedamad:(

    Tilkuv nina enam nii suurepärane pole, katsu sest ruttu lahti saada!

    Ja Dontsova unejutuks on ka suurepärane, vähemalt muiata saab kenasti:)

    reari

    VastaKustuta
  3. Kuidas kellelegi - kreissae vingumine kuskil naabruses toob mulle alati helged lapsepõlvemeenutused pähe. Tol ajal oli see nii kodune heli, kuskil ümbruskonnas keegi ikka saagis (oli reas kolm suurt ahiküttega kortermaja ja ümber kõik eramajad ka ahiküttega, siis sea saagimist ju ikka oli).
    Meil siin valge sirel samuti õitseb, piibelehed ja anemoonid ka. Ka paar valget tulpi on veel enam-vähem. Ja muidugi kadakkaer. Seda on mul lausa igal pool. Seega jah, üsna valge vaatepilt.
    Aga Sulle kiiret nohust paranemist!

    amorati

    VastaKustuta