14. mai 2014

Lühidalt

Ma olen tegelikult kirjutamiseks liiga väsinud, aga mõnda asja lihtsalt peab jagama. Tulijad peenrast:
Selle kohta küsiks küll, kost sa lilleke seie said. Maruilus sellegipoolest.
Tulijad kaugelt maalt, ma pole elus nii lahedalt kujundatud pakketeipi näinud.
Rivistus. Küll olid õelad elukad, üks äigas läbi lainepapi ja kinda. Siiamaani lakun haavu.
Ärge palun mu käest enne järgmise nädala keskpaika midagi küsige, eriti mitte arveid. Neid ma teen selge ja puhanud peaga, mida mul lähipäevl kuskilt võtta pole.
Türi on pakitud, hunnik postimüügitellimusi tehtud ja täna lubasin endale isegi poolteist tundi rohimist.
Kõige räigem on see, et reede hommikul kella neljaks lubavad norrakad Türile nelja külmakraadi. Ainuke lahendus on taimed tihkelt telki ja järelkärule katte alla pakkida ja palvetada. Sest ega musta jääga varahommikul suvekummidega autorongiga sõitma hakata poleks parem mõte. Ega ei peaks vastu ka, see tähendaks tõusmist kell kolm öösel, kahte tundi sõitu, kogu kupatuse ülessättimist ja siis veel kümme tundi laata. Organism ei pea sellele matsule vastu, pole enam kahekümnene.
Ja kui perenaine on liiga väsinud, oskab Aalu oma kõrvatagust ka sirelioksa vastu sügada. Ehtne aiakass.

5 kommentaari:

  1. See kolmiklill on väga ilus! Imetlesin eile samasugust TBA varjupeenras. Läksin tulpe imetlema, aga festival oli veel 90% nuppus ja roheline.

    VastaKustuta
  2. Kolmiklill on ilus jah! Me tahtsime ka eelmine nädalavahetus juba tulpe vaatama minna aga saime ka eelinfo, et vara veel

    VastaKustuta
  3. ega polegi miskit muud, kui et edu sulle Türile. Kui öösel külm, siis päeval soe ja arvata on, et rahvamassid tulevad kohale, kevad on just nii kaugel. Loodetavasti on sul õitega taimed, need saad kindla peale kohe maha müüa :)

    VastaKustuta
  4. see esimene trillium... mmmmmmm

    ja me palvetame koos sinuga :). pane aga koormakate peale ja võibolla plastpudelid sooja veega (auto salongisoojusest peaks piisama) perimeetrile, peaks vastu pidama küll.

    VastaKustuta
  5. Kes kord kolmiklille on avastanud, on temasse igaveseks ja jäägitult armunud:)

    Türi tarvis hoian pöialt igas mõttes

    VastaKustuta