29. september 2013

Hunt Kriimsilma üheksakümmend üheksa ametit

iseloomustab viimase pooleteise nädala tegemisi ehk kõige paremini. Alates põhjalikust ja põnevast internetiturunduse koolitusest ja sisaldades tont teab mida veel. Kõik ametid olid korraga käigus ja kõige tipuks kolm teleintervjuud kolmele eri kanalile, mida mul üldse plaanis polnud anda, lootsin kellegi teise eesliinile sokutada. Kirjutasin tellitud artikli, sekeldasin klientide ja külalistega jnejnejne.
Koduste asjade jaoks polnud seega üldse aega. Eile utsitasin end tagant, aga aeda sellegipoolest peaaegu ei jõudnud, koristasin, küpsetasin, õhtul käisin sõpradega Roy Strideri õhtul, magama sain kell kaks öösel.
Tänahommikune ilm oli päikeseline ja ilus, oli põhjust väljas olla. Istutasin maha allesjäänud puud, kuigi muld on ikka veel kuiv. Panin maha kõik varasemalt ülesvõetud tulbisibulad ja paar sorti uutki. Kuigi ausalt öeldes aiandustuju paistab mul selleks aastaks otsas olevat. Kui mõnigi on öelnud, et algaks meeleldi kohe uue hooajaga, siis tänan, ei. Mina võtaksin nüüd ühe mõnusa sügise kaminatule, diivani, sooja tee ja raamatutega. Millal see mul õnnestub, ei tea, sest tegemata tööde nimekiri ulatub endiselt lõpmatuse teise otsa. Ja suurem osa nendest töödest tuleb ära teha niipea kui võimalik.
Kella viie paiku sai laiskus minust siiski võitu ja kuna ka päike oli peitu pugenud ja tuul kõle, pugesin sooja tuppa. Enne tegin fotokaga ühe tiiru, õitseb ikka veel päris hoolega. Suurema portsu pilte panin Facebooki, siia vaid mõned.




Tehnikaga on mul hetkel väga vilets läbisaamine. Murutraktoril diagnoosis tehnikafännist naabrmees niiduki võlli purunemise, mis tähendab kopsakat väljaminekut. Õnneks ei pea tervet traktorit remonti tarima, piisab niidukist. Aga seegi on piisavalt raske.
Ja auto ei läinud tehnoülevaatusest läbi, sest esiteks ei tööta käsipidur (ma pole seda automaatkäigukastiga autol ausalt öeldes puudutanudki ja ülevaataja arvas, et küllap on lihtsalt roostes) ja teiseks on Läänemaa mudaaukudes püherdamise ja traktoriga väljavedamise käigus ilmselt auto ikka natuke kannatada saanud ja vasakus šarniiris lõtk. Mis see iganes oleks. Ei pidanud väga hull viga olema, paraku ametlikult tohin nüüd sõita vaid remonti ja tehnoülevaatusele.

4 kommentaari:

  1. Mõnikord tunduvad mingid seisud ja tegemata tööde mahud hullud, aga käib üks klõks ja äkki on kõik paigas, nii, et saab isegi nats logelda:). Tegelikult psühholoogid soovitavad mitte mõelda sellele, mis pooleli või ees ootamas, vaid keskenduda hoopis tehtule, noh, umbes nii, et 63,5% on tehtud :D
    Ja remonti võib ka 3 x päevas sõita

    VastaKustuta
  2. Muhediku viimane lause on ysna täpne ja oluline, kui sul peres just mitut autot pole.
    Loodetavasti kannatab sel aastal niitmised lõpetada, taimekasv on juba päris aeglane. Muide ka meie peres kipuvad masinad tihti yhekorraga katki minema.
    Tegemata tööde nimekiri on vanakuradi tantsupõrand.
    Huvitav näha, kuidas inimene (Roy Strider) areneb ja ennast harib (kui ma eieksi, siis ta alustas nö loomingulist tegevust yhes punkbändis, siis hakkas kirjutama ja mh reisima). Minu saavutusvajadus saab kohe loksutatud;)
    Meie kliimas on nö tugitoolihooaega tervelt 4 kuud (pime, kylm, märg) aga mõned meist otsivad ka talvel endale tegevust - kes tegutseb suvel, ei suuda ka talvel sirakil olla!

    VastaKustuta
  3. Mõnus kaminaaeg on peaaegu käes. Mõtlen sinu peale päris tihti. Kui loen jälle miskit kirjatükki ettevõtlusest. Et sul hästi läheks, see on meile kõigile oluline, ikkagi meie esimene pääsuke :)

    VastaKustuta
  4. Mul ka vaja selle kuu jooksul ülevaatuses ära käia. Ei teagi, kas minna kohe kohale lootuses, et läbi saab, või enne kellelgi üle vaadata lasta. Käisin just remondis - jagaja võimendi oli katki. Aga olin liiga ähmis ja mures, et asi üldse liikuma saada, et unustasin küsida, kas ja mis hinna eest nad selle ülevaatuse asja üle vaadata saaks. Oeh. Eelarvesse tõmbas paraja augu see remontki juba. Ja veel on ju vaja maksta vabatahtlik-sunniviisiline 60-eurone "annetus" GAG arvutipargi uuendamiseks, nagu ilmselt kõik juba ajakirjandusest lugenud on. Seda ka selle kuu jooksul. Eks siis korrigeerime jälle kuulõpu söögilauda, mis muud.
    Ma loodan ka, et ehk elab Su muru üle ja kannatab niiduki remondi kulud vähemasti talve peale ära hajutada.
    Ja kaminahooaega ootan mina ka, aga veel on palju õues teha ja nagu kiuste on igasuguseid esinemisi ja muud, mis selle vähesegi võimaliku aja ära näpistab.

    VastaKustuta