3. september 2013

Rassimispäev

Kuna norrkate ilmateade lubas tänaseks vihmata ilma, planeerisin selle niitmiseks. Ma muutun üha kiiremaks ja efektiivsemaks, seekord läks vähem kui seitse tundi. Bensiini küll umbes samapalju. Mul on täielik kinnisidee niidetavat ala mitte vähendada ja suur traktor on selles ikka väga abiks. Niigi näen väikese valuga hinges, kuidas M raadatud uudismaa uuesti lepavõsasse kasvab, paraku annan endale aru, et kõigele jõud peale ei hakka.
Nädalavahetusel oli palju abi Lepatriinust ja Füüsikust, palgid said hunnikust tiigiäärde, teeaugud killustikuga täidetud, veel nipet-näpet. Lepatriinuisanda abiga on enamus küttepuid väliriidast puukuuri kolinud ja nii ilusasti laotud puuriitu pole minu silmad küll varem näinud.
Et niitmine kujunes planeeritust lühemaks ja traktori seljas istumine väsitab küll kõrvu, aga mitte keha, kaevasin valmis ka roosipeenra laienduse. See oli päris ränk ja loodetavasti tuleb nüüd hea uni.
Pilte teha ei jõudnud, käru ja labida panin ära alles hämaras...

4 kommentaari:

  1. Jõudu! Eesootav talv laseb mõned kuud lõdvemalt võtta:)

    VastaKustuta
  2. Kui tuleb sama soe sygis kui eelmine aasta, siis saad veel mitu korda niita kuni novembrini:) Nagu meil eelmine aasta. Ja detsembris ma veel kaevasin ja istutasin:)
    Töökust tuleb kiita, aiahullust kummardada. Jõudu Sulle pikaks sygiseks!

    VastaKustuta
  3. Eriti usin oled. Ma liitun kummardamise aktsiooniga ja püüan sama eeskujulikuks saada! Respekt!

    VastaKustuta
  4. Aiaga on selline imelik asi, et see paneb tööd tegema. Väike aed - palju tööd, suur aed - megapalju tööd. Et teed tööd oma vabal ajal ning vähe sellest:), (nagu vanasti öeldi) s pesnjami i samovolno:).

    VastaKustuta