31. oktoober 2013

Oktoobri viimane päev

Sügis näitas end täna oma parimast küljest, vähemalt hommikupoolikul kuldas päike kogu õue üle ja väga raske oli ette kujutada, et aasta tagasi oli oktoobri lõpp selline:
Täna oli üheksa kraadi sooja, torm jättis meil isegi aiamööbli liigutamata ja pääsesime kerge elektrikatkestusega millalgi südaööl. Aed on endiselt sügisene ja kui Muhedik kuskil kurtis, et sügiseses aias pole sinist ja roosat värvi, siis mina pakun nii erinevaid roosasid


kui siniseid toone

Väike vapper saialill päikesele vastu naeratamas
Värvilisi lehti ja marju ja imelisi graafilsi puuvõrasid




Igatahes TV3 operaatorit oli poolteist tundi võimatu aiast välja saada ja mul hakkasid varbad külmetama.
Pärast võttegrupi äraminekut istusin arvuti taha ja lõpetasin kõigi puude-põõsaste sissekandmine kodulehele. Midagi läks välja, paar tuli juurde esialgsele valikule. Tunne oli peale lõpetamist selline, nagu oleks kiirkorras dendroloogia kursuse läbinud ja lõputöö kirjutanud, pea suitses otsas. Palju sellest meelde jäi, on iseküsimus, aga ehk midagi ikka. Nüüd on vähemalt koht, kust vaadata.
Kanarbikele lubati ka järgmisel nädalal hinnad saata lõpuks, aga pojengide arvet pole mul endiselt.
Nüüd pean kodulehe tegemisse pausi tegema ja tegelema muu kiirema paberimajandusega. Elu tahab elamist.

4 kommentaari:

  1. Meremaadel on oma võlud, sul kestab sügis edasi, õied ja puha.:)

    VastaKustuta
  2. Ka meil kestab sügis edasi- Tänane tuuline ilm sarnaneb võrreldes eelnevaga tuulevaikusega:D
    Mina pole küll värvipuuduse üle kurtnud, värvi on küllaga. Tiil puudus krellroosa ja sinine:)

    VastaKustuta
  3. Sygisastrid jätkavad, soe ja ilus. Meie roosiõied võttis hall kyll ära ja kukeharjad said ka liiga. Seega - rohkem sygisastreid. Punane ja sinine on, puudu veel magusroosa ja valged!
    Ettevõtja elu pidi maru lihtne olema - ostad odavalt myyd kallilt, sinu mure on ainult igal aastal autot, moblat, armukest ja maja vahetada. Mis paberid, mis raamatupidamine.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. jahah :). Palgaline tippjuht sõidab ka ainult uhke autoga ja käib välismaal komandeeringutes puhkamas :). Ma omal ajal paarile jorisevale töölisele pakkusin, et vahetame ametid üheks päevaks ära, ühtegi nõusolijat ei leidunud :D

      Kustuta