10. september 2013

Naturaalmajandus

Tuuseldasin täna jälle ringi. Olen järeldusele jõudnud, et vähemalt Harju-, Rapla- ja Läänemaal on suured tellimused lihtsam kätte vedada kui hakata suuri taimi postipakki vägistama. Kuigi DPD on taimede vedamisel päris tubli.
Koju jõudsin täis toidukotiga. Esimene klient andis karbi mune ja selliseid, mida puruks lüüa ei raatsikski
Teine klient, piimafarmi omanik, tõstis autosse kaks kolmeliitrist piimapurki, ja milline piim see oli...kaks klaasi asendas õhtusööki täiesti ja maitses nagu mesi. Õnneks mul kaloriteprobleemi praegu pole, endiselt on seljast äravajuvate riiete probleem. Poole jätsin venna perele, kuus liitrit piima oli mulle ilmselgelt liiga palju.
Vennatütre äsjaavatud poest ostsin disainerhilbu. Ettevõtlikkus on meil vist geenides, saan kuu aja pärast vanatädiks, aga vaja ikka uut projekti vedada.
Kiisa väikepoest ostsin penidele veisekonte, 30 senti kilo. Liha oli rohkelt küljes, oleks supiks kõlvanud küll. Selgus, et härra Aalu toorest liha ei söö, koerad mõnulesid täiega. Piima said ka veel, nüüd kõigil kõhud taeva poole.
Homme ja ülehomme on pakiruum taas hortensiaid täis, esimene Eesti on maigu suhu saanud :) ja igaüks peab naabrist parem olema...

3 kommentaari:

  1. Õnnetud need, kes ainult poeplasti sööma peavad

    VastaKustuta
  2. Jah, meil on ka vahel õnne naabrinaise kanamune saada. Neist tehtud kook on eriliselt hea.

    VastaKustuta
  3. Naturaalmajandus on taas moes, me Kadakaga arendame seda ka juba mõnda aega. :)
    Sain oma ajalehe tehtud ja nüüd üle tüki aja sain jälle blogisid lugeda. Su tõld on ikka väga uhke! Mul on nii kahju, et ma just see nädalavahetus tööl olen ja kõik head kohad käimata jäävad. No Võhma oleks vist kaugeks jäänud, aga Mõdrikule oleks koos Kadakaga hirrrrrrrrmsasti tahtnud tulla. Üritasin küll päeva ära vahetada, aga ei sobinud teisele. :(
    Aga teile kõigile mõnusaid kokkusaamisi!

    VastaKustuta