9. september 2012

Nädalavahetus

Eilse päeva kohta ütles ema, et taevas nagu tite tagumik, iga natukese aja tagant sahmakas vett. Pidas ikka kuiva ka, sain kõik päevaliiliad ümber kolitud. Hmm, mul oli ettekujutus, et mul ei ole neid väga palju. Kolimise käigus selgus, et ega neid just vähe ka ei ole. See pildil olev puutüügas mõelge olematuks, M-l läks seda metsikut õunapuud maha võttes saag katki...

Ilus on. Kõrged püsikud on sel aastal meeletult ilusad. Tiik ajab üle ääre.




Nädalavahetuse tegemsed siis: lõpetatud päevaliiliate ümberkolimne. Kolitud veel mõned püsikud, praegu on hea vaadata, kui kõrge miski asi on. Istutatud kõik pottides olnud hortensiad ja juudapuu, Osa asju torgatud pottidega maasse järgmist aastat ootama, kui ideed, kuhu neid istutada pole, siis pole mõtet punnitada.

Istutatud neli sorti nartsisse - enda arust käisin eelmisel nädalal aiapoodides nartsisse ostmas, aga täna saaki loendades selgus, et olin ostnud 4 sorti nartsisse ja 13 sorti tulpe, no mis ma teha saan, et nii lahedaid tulpe müüakse. Nendega on veel aega, muld liiga soe.
Suheldud uue kodakondsega, kellest üritan õues sündinud ja kasvanud kassipojast nüüd kodukassi koolitada. Välja esialgu ei lase, õnneks sai kohe aru, milleks on liivakast. Aga väga pelglik on endiselt, kuigi täna tuduti juba perenaise voodis ja nurru lüüakse süles ka kõvasti.
Rohkem ei kirjuta, muidu hakkavad suurelehised jälle laialehisteks muutuma. Vanni ja pessa, koos kassipojaga.

3 kommentaari:

  1. Kõik taimed, nii püsikud kui puud-põõsad on sel aastal ilusad. Su kassipoeg ka:)
    Laupäeval oli meil küll tõeline puhkus, üks vihm ajas teist taga, aga pühapäev oli see-eest topelt töine. Umbes nagu Sul

    VastaKustuta
  2. Nunnu kiisuke. :)
    Mul oli ka laupäev looderdamiseks, aga pühapäeval võtsin ikka oma suure juurimise ette ja viisin lõpule ka. Nüüd veel ainult istutamine ees...

    VastaKustuta
  3. Suured püsikud on tõesti vägevad. Tiigiäärne ka. sul on ta ikka õiges kohas, minu tiik on triiki ainult kevadel, nüüd koguneb ka midagi.

    Kahju kohe oma nädalavahetusest, õppisin nagu sõge ja vahepeal käisin õues hingamas.

    Kassipoeg on ülinunnu:D Mu lapsel on samades toonides kass, nimeks Late. (kohvi järgi). Mulle kassid meeldivad, neil on iseloomu ja ah, seda graatsiat ja nurrumootorit.

    VastaKustuta