11. märts 2012

Roosiklubi aastakoosolek

Endale siis puhtalt ajaloo huvides kirja, et eile sai Tartus Eesti Roosiklubi aastakoosolekul käidud. Pilte panna ei saa, võõrad inimesed peal. Väga tore üritus oli. Lisaks majandusasjadele saime väikest koolitust väetamises ja taimekaitses, loodusfotograafias ja lillede pildistamises. Pikk päev oli ja tagasiteel paduvihmas olin päris õnnelik, et ise autoroolis olema ei pidanud, see tänamatu töö jäi meespoole teha.
Esimesed juurikad on pottides ninad välja pistnud, no ikka jääb aiapoodides käies midagi näppude külge kleepuma. Ja kuu lõpus peaksid Inglismaalt sügisel tellitud paljasjuursed roosid kohale jõudma, mis tuleb kohe pottidesse panna. Siis kolin ise vist välja, sest kasvuhoonesse millegi panemiseks on veel liiga külm :D.
Kevadet aga on igal pool tunda ja linnud lausa lõugavad, mitte ei laula. Lumikellukesi meil veel pole, lund on piisavalt. Päeval varjus +1,4 kraadi.

6 kommentaari:

  1. see oli kindlasti hästi huvitav üritus :)
    Aga eks ma tulen ja nõuan need uued teadmised kevadel kohe su käest välja :)

    VastaKustuta
  2. Ma pole küll mingi roosikasvataja aga nii kui kuulen, et mingi taimedega seotud klubi või üritus, kohe olen kadedusest roheline. Vist kevad mõjub nii. Hea on kohe kuulata kellegi kindlameelset kinnitust, et varsti saabub aeg, mil peab kündma ja väetama :D

    VastaKustuta
  3. jah palun, kevadel võib siis korraldada põhjaranniku edasiandmiskoolituse :)

    lumikellukesi pole meitel ka mitte, aga linnud laulavad kõrvulukustavalt

    VastaKustuta
  4. Nujaa, oleks võind siis ka veikse haagikese teha:(, teed on ju lahti. Aga ilm oli meil eile tõeliselt vastik.
    Ja mis põhjaranniku koolitus, et tarkused ära ei haihtuks, selleks on blogi.
    Kas kasvuhoonet öösel veidi kütta ei saa, meil on küll selleks üks riistapuu ostetud.

    VastaKustuta
  5. Me selle haagikese peale isegi mõtlesime, aga lõpuks oli meil tagaiste võõraid inimesi täis, kes tahtsid ka põhja poole saada. Nii et teine kord :)

    VastaKustuta