20. märts 2012

Ilusat kevadet!

Lumikellukesi mul näidata ei ole ja uimaseid kortsus kaktuseid olen näguderaamatus juba demonstreerinud, näitan hoopis neid pilte, mis mul eilse tööpäeva lõpus, kui eluisu peaaegu otsas oli, meele rõõmsaks tegid :D


Vot nii. See aeg on varsti käes. Vahepeal muidugi igasugust muud rõõmu ja ilu.

Kui aga suvele mõelda, siis minu meelest on viimane aeg paika panna Aalujate kokkutuleku kuupäevad. Sest kui ma oma kalendrit vaatan, siis tunnen end nagu seltskonnadebütant, kelle suvine tantsukaart täitub hirmuäratava kiirusega. Praegu sobiksid mulle veel näiteks 28.-29.juuli või 5.-6.august, aga enne seda ja peale seda kipub ikka päris pingeliseks minema...

11 kommentaari:

  1. kaunist kevadet Sulle! tore, et roosid olemas on! ;)

    VastaKustuta
  2. Ilusat kevadet, küll ta varsti kuskilt oma nina välja pistab.

    Kuupäevad oleksid olulised juba küll, juuli on mul juba kinni:)

    VastaKustuta
  3. Kevadet Sullegi!
    Seda ma arvasingi, et Thela järgi tuleb kuupäev paika panna. Minu suvine tantsukaart on nende kuupäevade paiku veel tühi. Nii et avaldage arvamust, et kumb aeg. Saab juba varakult kokku leppida.

    VastaKustuta
  4. Kolmas roos on Schwarze Madonna, tuleb Aavikuemandas kevadel müüki ka. Puhkedes peaaegu must, hiljem tumepunane, hästi sametine.
    Aga hakkaks siis vaikselt augusti esimest nädalavahetust planeerima, kui Muhedikul juuli juba kinni...ma ise sõidan küll 7.hommikul juba minema, aga küll ma jõuan vahepeal kohvreid vahetada :)

    VastaKustuta
  5. Oi ilu! Eriti teiste aias, ise olen rohkem kibuvitsamutt:)

    VastaKustuta
  6. Kõigepealt kaunist kevadet kõigile!Päike näitas ka ennast , meil pool maad täiesti puhas lumest. Ma isegi puhastasin maja-äärse peenra lehtedest ja isegi umbrohust.
    Tahaks väga sinna aalujate kokkutulekule ennast sisse sokutada.Kas see on teil alati ühes kohas ja kui on, siis kus nimelt?
    Igatahes jätan augusti alguse selle sündmuse jaoks vabaks.Jään ootele....

    VastaKustuta
  7. Nauditavat päikesekuldset kevadet, särtsu aeda ja hinge!

    Augusti algus sobiks mullegi paremini, juuli on üritusi juba täis. Mis teha, selline see Eestimaa lühike suvi kord juba on :).

    VastaKustuta
  8. Kokkutulekud on õnneks igal aastal ise kohas ja kui ma nüüd õieti mäletan, siis sel aastal lubas Lillekasvataja oma aia ohverdada :)

    VastaKustuta
  9. Minul on 3-4-5 august tööpäevad, eelnev ja järgnev nädalavahetus on vabad. Aga nagu ma aru olen saanud, olete juba 4. augusti peale asja paika pannud.:o(

    VastaKustuta
  10. T2nud, ja Sullegi - et oleks siis ilus kevad!

    VastaKustuta