23. jaanuar 2012

Aiaettevõtmise kodulehekülg lahti!

Aega läks, aga asja sai. Nädal aega kulus ühel IT-ettevõttel teisele miskise domeenikoodi edasiandmisega, no mis teha. Minu poolt oli asi sel tasemel juba nädal aega tagasi valmis, nii hästi-halvasti kui minu kesiste IT oskustega tegelane  hakkama sai. Kõiki pilte muidugi pole, sest kaaperdamine pole viisakas. Loodetavasti hakkab äsjasündinud lapsuke kasvades ja arenedes ka viisakamaks ja tsiviliseeritumaks muutuma. Igatahes, astuge sisse:
www.aavikuemand.ee
ja igasugune kriitika on oodatud kasvõi siiasamasse kommentaariumisse. Meilile võib ka saata. Negatiivne kriitika kaasa arvatud, sest õpitakse ikka omaenese vigadest, teiste omadest oluliselt harvem :).

21 kommentaari:

  1. Oi kui tublid! Kallistan teid mõlemaid kõvasti ja soovin lapsukesele palju õnne ja edu.
    Ja et mul oleks au olla esimene (?)tellija, siis paluks mulle broneerida e. tellida pojeng harulduste hulgast `Green Halo`
    Teie süü, et ma ei saa oma lubadust peetud aeda enam mitte ühtki pojengi tuua:)
    Oh, nii tore, mul on nii hea meel!

    VastaKustuta
  2. Ossa! Niii palju õnne äriks! Nii tore ja mulle kodukas meeldis. Sokuta kuhugile facebooki plugin ka, saab paremini promoda!

    Mina vaatasin püsikute nimekirja, aga pean veel täpsemalt uurima.

    Tublid olete!

    VastaKustuta
  3. Palju õnne ja jõudu! Loodame, et kohtume :)

    VastaKustuta
  4. Vau, väga hakkaja!
    Tõenäoliselt saab ka minust klient ;) pojengimaias inimene, nagu ma olen

    VastaKustuta
  5. Esimene tellimus Muhedikult vastu võetud ja kinnitatud ;)

    VastaKustuta
  6. Erip2rane ja paljut6otav sortiment tekitas sirvimisel kohe ostusoovi. Kodulehe kujundus on ilus, eesti keel korrektne ja s6nastus meeldivaid emotsioone tekitav. Soovin teile kivi kotti ja mutti peenrasse;)
    Mul on k6igest umbes 15 pojengi, ning neile soovin ma kindlasti t2iendust saada. Muudest pysikutest k6nelemata.
    Nii meeldiv.
    Tsiili soovitus Facebooki konto teha on kindlasti v22rt turundusabi, fb kontosid omavad mitmed nii suured kui v2ikesed aiandusettev6tted-taimekaupmehed. Mina hakkan teie s6braks:)

    VastaKustuta
  7. Haavaemand õnnitleb Aavikuemandat tähtsa sammu puhul! Palju jõudu ja jaksu ja head õnne!
    Mõtlesin, kust ma endale valgeõielise eryngiumi saan, ja siin täitsa olemas. Meconopsistest on ka raske mööda vaadata. Ja kui need rooside nimekirjad veel tulevad... Isusid on...

    VastaKustuta
  8. VÄGEV!

    õnne ja edu!

    ja mulläheb veidi aega, ma nimelt natuke mõtlen, millele ma auke tahan kaasa tellida:)

    VastaKustuta
  9. Vau!Nii palju pojenge!Mulle kahjuks enam ei mahu, aga mõne moonikese või Meconopsise üle oleks hea meel.Mina ei saa kuidagi oma sinist õitsema, valge õitseb iga aasta ilusasti.Veel kord-Jõudu,jõudu ja veel kord jõudu!

    VastaKustuta
  10. Väga vahva! Et asi ikka hästi läheks, siis tellin kindlasti midagi, aga peale põhjalikumat uurimist. Näiteks sooviksin lumivalge õiega pojengi.
    Koduleht on tore ja sain kohe targemaks, et oleksin pidanud oma maohabeme sügisel üles võtma.

    VastaKustuta
  11. Vaatasin, broneeriksin Marie Lemoine ja Eskimo Pie

    VastaKustuta
  12. Palju õnne ja edu!

    Minagi pean seda püsikutenimekirja pisut seedima enne tellimist. Roose ka. :o)

    VastaKustuta
  13. Edu ja õnne!
    Milline pojengide nimekiri!
    Kas pojengi saab ka poti sees kasvatada, rõdul?

    VastaKustuta
  14. Milda, suured tänud broneerimise eest, aga kui suurt tüli ei tee, palun saada see tellimus ka meilile aavikuemandale@gmail.com, koos õige nime ja kontaktandmetega. Muidu läheb see värk kohe alguses käest ära. Muhediku identifitseerimisega saan õnneks ise hakkama :D

    VastaKustuta
  15. Edu ettevõtmistes! Igatahes täiega vahva ja ootan huviga nii püsikuid kui roose. Ja pojengid on tõelised kaunitarid!!!

    VastaKustuta
  16. Meeldiv üllatus oli igaljuhul FB-s, hakkasin kohe kodulehe fõnniks, nii nagu peab! :) Soov pojengide järgi on ka suur, tellimuse saadan kindlasti meili peale!

    VastaKustuta
  17. Väga vahva ettevõtmine!Soovin edu!Ootan põnevusega rooside nimekirja!

    VastaKustuta
  18. Kõik on juba õnnitlenud, ühinen minagi. Kujutan ette, et ainuüksi kodulehe menüüde süsteemi paikasaamine nõudis omajagu pusimist, olgugi et lehe kodukoht alustamisel abi pakub. Julge pealehakkamine väärib seda, et algtasemelt sama vapralt edasi astutaks. Taimefriikidele piisab tegelikult nimedekirjadestki, kuid ülejäänud klientide köitmiseks ikka suund parimate eeskujude poole! Mõndagi saaks ära teha ka enne põhihooaja saabumist üsna lihtsate vahenditega, ilma et kohe e-poe süsteemi ostma kiirustaks. Jutt ikka veebist, taimedega tegelete niikuinii ise asjatundlikult. See siin oli nüüd selline hästi tagasihoidlik abipakkumine. Heida pilk ka mu spetspostitusele, mis annab ehk mõne idee, kuidas nimekirjas toodud taimenimetuse juurde info leidmine võimalikult mugavaks teha veebipoe külalistele.
    Aga seda ma ütlen, et need ärid mulle meeldivad, kus hinnankiri avalikult leti peal, mitte ei pea hinnapakkumise välja meelitamiseks pikka kirjavahetust pidama. Jõudu!

    VastaKustuta
  19. Vaata siia!
    Märkus: ma kustutan selle kommentaari ära paari päeva pärast.

    VastaKustuta
  20. Tänud, Tii! Vormidele ja tabelitele sain ka ise pihta, pole lihtsalt aega olnud mässata, palgatöö võtab viimasel ajal kogu aja ja energia. Aga sellele HTML-koodi kopeerimisega ei saanud hakkama. Ilmselt saadan Sulle meili ja karjun appi, kui selleni jõuan :D

    VastaKustuta
  21. Õnnitlused palavad!

    Vaatan veelkord nimekirja üle ja kardan, et minust saab klient. :D

    Igatahes see, mis kodulehel nägin, meeldis väga.

    VastaKustuta