10. september 2009

Tänasida tegemisi

Nagu öeldud, jäi vihm järgi ja päeva peale näitas paar korda päikestki. Sööstsin kohe muidugi oma saaki lahti pakkima ja seekord saan Aiasõbra saadetise kohta ainult kiidusõnu öelda, korralikult pakitud, korralikud taimed, õiged nimed peal. Eriti meeldivad mulle Aiasõbra taimesildid, mille saab poti küljest üsna kergelt ühes tükis ära tõmmata ja siis kas paberile või plastiketiketile kleepida.Ja millised kobedad kastid - neid saab korduvalt veel taimeveoks kasutada. Rahalises mõttes - postiga siiski odavam kui ise kohale sõites bensiinile kulunuks.
Ega ma seda majandushoovi serva ikka päris rahule jätta muidugi ei saanud. Kohe selle taga algab naabrimehe autopark. Ma ise oleks sinna hea meelega kuuseheki istutanud, aga väikesed kuused teatavasti kasvavad kole aeglaselt ja suuri ei jaksa osta ega istutada. Seega uus võsa vana asemele :), ainult natuke ilusam. Tahapoole sirelirivi - isut oma vanade sirelite võsusid, ümber istutatud Primrose ja täna saadud James Macfarlane. Ette kolm jaapani enelat Goldmound.
Kuuripoolsesse nurka jäi vana kreegipuu ja selle lähistele istutatud punase leedri ümber ladusin maa kaevamisel välja tulnud paekive. Pildil vasakusse nurka kolm tuhkurenelat Grefsheim ja müürikese ette neli pojengi, kaks nimetut Hortesest, edasi kevadel istutatud, kuid suvi läbi kiratsenud Yellow Crown ja Muhedike aiast lagodehh, mis siiamaani potis elas.


Rohkem praegu ei torgi, kui killustiku paika saab ja pildi ette lööb, kuhu ja milline see puukuur täpselt tuleb, ehk siis veel midagi.
Järgmiseks sai laienduse maranaala, 3 x Orangeade, 3 x Primrose Beauty ja 3 x Pink Queen.
Siis sai võhm otsa /vaatasin kalendrit ja lohutasin õmblusi
Võsasse tekkiv auk aga süveneb tasapisi ja nähtavalt. Kiiremat tempot pole neilt meestelt mõtet loota, Lepatriinu ristis mind niigi orjapidajaks, kui kuulis millise raha eest ma nad tööle kauplesin. No ise küsisid nii vähe.

Posted by Picasa

3 kommentaari:

  1. Mulle tundub, et need Grefsheimid on liiga ligistikku sul istutatud. Nad kasvavad ruttu suureks. Et nad ilusti oma oksi välja sirutada saaks, võiks nende vahel umbes meeter vahet olla.

    Kuidas sa fotole need nimed peale saad panna? Tahaks ka.

    VastaKustuta
  2. Lihtsaim vahend fotodele peale kirjutamiseks on Google Picasa 3 http://picasa.google.com/, avad programmis foto, klõpsad vasakus veerus ikooni Text, fotol vajalikku kohta ja muudkui kirjutad. Põhiline, et pärast salvestada ei unusta.

    VastaKustuta