16. september 2009

Mugulamaania

Muhedikult ma võtsin esmaspäeval aiapoes vist telepaatilisel teel infot vastu, sest otsustasin ka ise sel aastal korvistutuse kasuks. Sest küllap need närilised mu tulpide kadumises ikka süüdi on, peenarde ümberkaevamisel pole olnud märkigi kadunud sibulatest.
Aastaid tagasi proovisin hüatsinte korvidega istutada, aga siis me siin pidevalt ei elanud, koeri-kasse aias pidevalt polnud, maja ümber oli paks padrik ja padrikus elasid mingid rotilised, kes panid nahka hüatsindid ja krõbistasid korve peale... igatahes kevadel leidsin peenrast ainult korvitükke ja ei ühtegi sibulat.
Õhtul tibusid, vabandust, mugulaid lugedes, leidsin, et sain maasse torgitud 277 erinevat ühikut.Enamik siiski võrkiirised, kobarhüatsindid, lumekupud jm näpuotsasuurune pudi.
Muud tuustakad said kah maha, kaks sirelit välja arvatud, neid ma ei julge enne panna, kui parkla killustik maas ja laiali aetud, muidu sõidab äkki traktor üle. Pole neil praegu veel potis ka häda midagi.

1 kommentaar:

  1. Muide, igasugu puud-põõsad kui nad mingil põhjusel istutamata jäävad, talvituvad ka pottides hästi. Potid tuleb talveks külili keerata ja hästi tihedalt üksteise vastu panna. Ja siis kui juba korralikult külmetab, katta kuiva materjaliga. Selleks sobivad isegi igasugu ehitusvillad hästi:D

    Aga niipalju sibulaid:))) !!!!

    VastaKustuta