22. mai 2017

Oli üks mõnus nädalavahetus

Mitte liiga soe ja mitte liiga külm. Laupäeva hommik algas massaažiga ja sõbrannadega kohvitamisega, peale seda oli piisavalt energiat, et rohima minna. Päris rohimiseks seda nimetada ei saagi, kolm nädalat vihmata savimaa on nii paakunud, et isgi Fokini kõblas suudab ainult tolmu lahti lüüa ja labidaga pole midagi teha, kühvlist rääkimata. Samal põhjusel on kõik potsikud istutamata, aga õnneks pole neid palju, mõned põõsad ja pojengid.
Vahepeal saabusid Lepatriinud, Lepatriinu lammutas maha järjekordse jupi vana puukuuri jäänuseid ja R nokitses kuuris ratsionaliseerida, mingi asi läks jälle paremaks.
Siis tuli veel sõpru juurde, tegime sauna ja mõnus õhtu oli.
Pühapäeval viisin Padise käsitööpoodi seepe ja ehteid, turismibusse on juba liikumas. Kodus ruumi juures ja saab uusi teha, kui peaks vihma sadama hakkama.
Pärast seda ajasin suure murutraktori välja ja rappusin selle otsas paar tundi, eriti hea see seedimisele ei olnud, aga õnneks läks ruttu üle. Sellegipoolest rohkem peale jalutamise midagi muud eriti ei teinud. puhata ja logeleda on ka vaja.
Ühe päevaga tõmbasid end õide tulbid, lehte toomingad, kased ja vahtrad ja sirelihekk, pärnad veel ootavad.


Täna hommikul oli natuke vihma tibutanud, aga vähe, ikka vähe. Aiatöödeks lähipäevil nagunii aega pole, kiired tööpäevad.

2 kommentaari:

  1. Õnneks tõmbas meid vallutanud kuumus pisut tagasi ja täna hommikul sadas isegi mitu tundi ilusat vihma
    Maailm on harjumatult roheline :)

    VastaKustuta
  2. Meie saime tunnikese uduvihma, asi seegi, ereroheline muutus sügavroheliseks. Mõnus aeg on.

    VastaKustuta