17. mai 2016

A komu eto obõtšnoje nado

Hommikupoolikul käis üks venelannast klient. Oli omal ajal üks meie esimesi, aga vahepeal täielikult kadunud. Täna ütles, et M surmast kuuldes arvas, et ega ma üksi ei jätka. Aga see eesti jonn ju...
Broneeris ta juba kopsaka summa eest, kohapeal ostis teist samapalju juurde. Rääkisime pisut ka taimejuttu. Selline ülevoolavalt rõõmus ja positiivne daam. Kellele ei meeldiks, kui talle öeldakse, et tema tegevust lausa jumaldatakse :) . Teine temperament.
Jalutasime natuke, rääkisime juttu, ütlesin, et olen jah end sinna kõige ebaharilikemata ja kõige kallimate taimede sektorisse positsioneerinud...a komu eto obõtšnoje nado, küsis ta oma suuri silmi tehes, tänas veelkord, kallistas ja kadus oma uhke džiibiga. Terveks roppraskeks füüsiliseks päevaks tegi hea tuju.
DSV hortensiatega tuli lubatud kella viie asemel kell pool kaheksa, aga nad on vähemalt kohal. Pilt on kehv, CATi kaamera läheb aina hullemaks ja ühegi arvutiga ka see telefon enam ei suhtle, aga uus artikkel siis Black Diamonds Black Angel suurelehine hortensia Red.
Kolm aastat tagasi ostsin sama taime Hansaplandist päris röögatu hinnaga testimiseks, kasvab ja õitseb. Lehed ja õied lähevad suve jooksul järjest tumedamaks. Saabusid ka vanad head tuttavad täidisõielised Together ja Romance. Pojengiriiul sai pakitud. Nädalavahetusel saabuvaks Türiks peaaegu valmis.

4 kommentaari:

  1. Noh, mõnele ju vaja vaid seda, mis õitseb. :D
    Aga tegelikult on praeguses tihedas aianduskonkurentsis ilmselt hädavajalik leida see oma nišš.
    Tubli oled!

    VastaKustuta
  2. Ma olen selle prouaga praegu ühel arvamusel, aga mitte alati pole see nii olnud. Igale oma ja ma arvan, et selle harilikuga oleksid Sa ammu pidanud lõpetama. Küllap need, kes ebatavalist otsivad, on Su avastanud ja ka reklaaminud.

    VastaKustuta
  3. Tavalised taimed on alustamiseks, aga siis tahaks juba kunsti, värve, vorme, triipe ja täppe.
    Soovin sulle palju hulle kliente.

    VastaKustuta
  4. Hoia kurssi :) ma pole veel Su imedeni jõudnud, enne peavad võsad natukene kasvama aga küll ma jõuan :)

    VastaKustuta