8. märts 2016

Naistepäev

"Väljuge otsekohe oma kabinettidest", teatas ligi kahemeetrine meeskolleeg uksel hauataguse häälega. Teine lisas, et kui muidu välja ei saa, siis pannakse tuletõrjealarm tööle.
Vähe meil neid mehi naistekarjaga võrreldes on, aga laua nad katsid ja iga naishing sai imearmsa potiroosi. Nii et vahel on ikka tore kontoris inimeste hulgas käia.
Koju jõudes sumasin põlvekõrguste linnasaabastega metsa alla ja ennäe, seal nad olidki. Kui lagedal on lund veel üle 20 cm ja teepealses sulbis ei saa aru, kas juhid autot või laeva, on puude all lumi kadumas ja lumikellukesed kohe õitsele puhkemas.

Mihkel oli ka väga lustlik ja muudkui üritas mulle musi anda. Kärnad on kadunud ja poiss heas tujus, enam ei kratsi ennast. Malati aga keeldub üldse tuppa tulemast ja peab teiste külakoertega mingeid pikki haukumisläbirääkimisi.
Paksust lumest hoolimata on kevad kohal ja mul on selle üle ainult hea meel. Talv pole minu cup of tea, nagu inglased ütleksid.

6 kommentaari:

  1. Ainuüksi naistepäeva pärast peab olema kollektiivis mõni meeshing, eks hea mikrokliima jaoks ikka ka :D Meil veel kevade märke pole aga lund on küll poolevõrra vähemaks jäänud. Eks esimesed märgid peavadki märtsis tulema :9

    VastaKustuta
  2. Räägitagu mis tahes, naistepäev on tegelikult üks päris tore päev. Meil kahjuks veel tänaseks peenra- ega metsalilli pole, kõik on lumes.

    VastaKustuta
  3. Lilli on alati tore saada, juurteta või ilma. :)
    Vaata oma lumikellukesed üle, sul võib olla mõni haruldus õitseb :)

    VastaKustuta
  4. Mul ka sauna seina ääres esimesed valgeõielised väljas. Tegelikult alustavad nad juba lume all:)

    VastaKustuta
  5. Armastan naistepäevi.:)
    Kevad juba kiviga visata ja lilled jne.
    Lumikellukesi meil veel pole, täna sadas jälle 5 cm peale.

    VastaKustuta
  6. Meil kollektiivis mehi pole kahjuks, ülemus (ka naine) ühe kringli käristas välja. Aga iga natukese aja tagant astus kuller salongi ja tõi mõnele tüdrukule uhke kimbu. Ja paar klienti kinkisid ka meile lilled või kommikarbi. Päris tore oli.
    Kuna oma mees kodust väljas ei käi ja mu peenart tühjaks kraapida ei tahtnud, ostsin tema palvel omale ise õhtul koju tulles lilled.
    Mulle ka naistepäevad meeldivad.

    VastaKustuta