17. juuni 2011

Chanel number viiega mutikäigus

Eelmisel nädalavahetusel paksu reklaami-, ajakirjade- ja ajalehtedekihi ning killustikuga kaetud kividevaheline ala nägi eile õhtul koju jõudes välja selline:
Ei rohkem ega vähem kui seitse mutimullahunnikut selle pisikese ala peal. Ei aidanud ka üleeile esimesse käiku topitud sireliõied. Miks see tõhk, vabandust, mutt, peab minu ajalehekatet lõhkuma ja ei võiks eemal heinamaas kaevandada?
Muhediku soovitustele mõeldes tuli meelde, et lasin endale üleeelmisel aastal Tuneesias mingeid parfüümiõlisid pähe määrida, mis hilisemal kodusel ülenuusutamisel minu jaoks liiga vängeks osutusid. Üks kandis pealkirja Chanel no 5 :). Egas midagi, vatitopid haisueliga paksult kokku ja mutikäikudesse. Vaatame, kuidas raskerelvastus mõjub...

6 kommentaari:

  1. Mnjah, täitsa vihale ajab kohe seda Su pilti vaadates :( ma juba teist multsitud peenart likvideerin, neid ei anna eriti enam ilusamaks ka teha kui need kuramuse mutid sisse ronivad, sealt ei püüa neid kinni ka. Mul veel siiani selle talve mutisongerdised osaliselt likvideerimata, lihtsalt ei jõua.
    Ma panin terve rulli jänesepuuri võrku mustikapeenra kaitseks ja võid kolm korda arvata, et kas kaitses?... nad jalutasid lihtsalt maadpidi sisse ja ühe ööga songiti kõik taimed välja ja mitte ei saa aru, miks - sel värskelt rajatud mulla-turba-liiva peenrasse ei jõudnud vihmaussid ega muud satikad ju veel elama asuda.
    Mida kõike pole ma proovinud, olen samuti neile käikudesse toppinud pea kogu komplekti parfüümõlisid, igasugu haisvaid lahustivatitupse, aga ei miskit, üks aasta toodi kausitäis krassi seemneid, mida siis käikudesse sai topitud, rahu oli ainult järgmise kevadeni (sama pikalt mõjus ka süsihappegaas), aga mul andis terve suvi krassitaimi peenardest välja rohida.
    Ainuke lootus - Sniki,kes juba ühe hiire on kinni püüdnud, vast kasvab ema sarnaseks,kes oli sõbrannal parimaid roti- ja mutimurdjaid, kui Liisbet elas, saime ligi 11 a. mutirahu, koer ka hävitab neid, aga ka peenrast suurt midagi järgi ei jää.
    Vabanda, et Sinu blogis end tühjaks nutsin

    VastaKustuta
  2. Vähemasti sellest nuhtlusest oleme me siin kuumal rannaliival pääsenud.

    Tunnen teile kõigile kaasa!

    VastaKustuta
  3. On vast mõte luksparfüüme muttidele pakkuda:D. Mida kõike aiandajad oma aia päästmiseks küll ohvedarda ei raatsi:)

    Kui neid hunnikuid ei vaata, siis see peenar on väga ilus saanud

    VastaKustuta
  4. Nutan koos sinuga - sest mul sama pull.
    Paar päeva tagasi lugesin delfist, et väga tõhus lehetäide vastu olevat coca-cola. Ja kui kolm korda cocat pritsida, siis pidavat ka sipelgatest lahti saama. Ma ise siin mõtlesin, et huvitav, kui pudelitäis seda löga mutiauku valada - äkki mõikab :D Ise ma seda juua ei suuda - aga äkki ajab mutid minema. Sest mul pole ka enam muud võimalust, kui ainult dünamiit ja kõik vastu taevast.

    VastaKustuta
  5. No sel Tuneesia Chanelil oli ehtsaga vähe pistmist nii lõhna kui hinna poolest...aga ptüi-ptüi-ptüi, täna enam uusi hunnikuid ei olnud ja teati rääkida, et möllab kusagil metsa all. Et ta sinna jaäkski. Lõhn tundub üsna püsiv olevat, vähemalt töökindad lõhnasid tänagi tugevalt.

    VastaKustuta
  6. kuidas su mutilõks töötab? millalgi vist ütlesid, et tellid..

    VastaKustuta