Kõigepealt siis tõukekelkudega mööda vana külavaheteed ikka mere poole.
Siis üle suure tee ja veel kilomeetrike, millest suurema osa lasin vana luuserina naabripoisil end sõidutada, päris lõbus oli, ja jõudsimegi mere äärde, kuhu naabrimees oli eelnevalt suure grilli kohale tassinud.
Naabrinaine oli keetnud imehead kõrvitsapüreesuppi ja selle termosega kohale toonud. Naabrimees grillis vorstikesi ja peeti. Peet oli eriti hea,toores peet viilukateks sinihallitusjuustu ja balsamicokreemiga kokku mökerdatud ja siis fooliumi ja grilli, tuli oli küll nats valusavõitu ja servad söestusid ära, sealt siis ka nõgipeet, aga maitse oli sellegipoolest fantastiline. Peaks kodus ka proovima teha.
Valgus oli juba täiesti kevadine, aga laht otsast otsani jääs. Tuleb pikk ja külm kevad ja merevesi sel aastal ilmselt soojaks ei lähegi.
Tegin just aastapäeval Mari-Liisi blogist peedipirukaid, kus parim asi oli just analoogne täidis - peediviil sinihallitusjuustuga. Seega proovin ilmselt ka seda ilma põhjata versiooni millalgi. ;o)
VastaKustutaTore, et pump korda sai.
Ilus päev ja ahvatlevad ampsud:)
VastaKustutaMis on balsamicokreem?
VastaKustutaVäga huvitav retsept, peaks ka proovima
Vaatasin neid pilte ja mõtlesin ka soome kelgu peale. Seda teed mööda tundubki, et saab soomekaga kõige turvalisemalt ja edulisamalt edasi.
VastaKustutaMa loodan, et jaanipäevaks läheb meri ehk soojaks ikka :) Eelmisel suvel ähvardas jaaniks vist õitselegi minna.