3. september 2010

Tormine

Kaks päeva järjest on vihma nutujoad vastu aknaid peksnud ja maksimaalne õhutemperatuur olnud  üheksa kraadi. Väljas. Puid painutav ja õue mööda asju loopiv tuul tegi asja veel hullemaks. Sees oli koju jõudes 18,1, mis vähemalt minu jaoks võrdub külmkapiga.
Tunne on täpselt selline:


Oli imeline, imeilus ja imesoe suvi. Kus tõesti sai aknad lahti teha juunis ja sulgeda augustis. Kus kogu aeg oli soe ja mõnus. Kus sai kanda suveriideid, mis muul ajal kapis vaid soojade maade tarbeks seisavad ja ei pidanud ühtegi jälki vatti selga toppima.
Ma olen vist ikka lootusetult valesse kliimasse sündinud. Muidugi, seda viga on tänapäeval võimalik parandada.
Vähemalt on midagi head mäletada. Ehk aitab see pimeda ja külma aja üle elada.

4 kommentaari:

  1. Kirjutan alla. Suve nii äkiline muundumine külmaks jahedaks sügiseks tegi mind haigeks(päriselt).
    Kuulasin laulu ja meel on nukker.

    VastaKustuta
  2. Oi jummel! millise augu oled vahepeal oma aeda tekitanud :DDD
    Hea muidugi, et vesi sisse tuleb, aga ka väga halb - jama tiigiaugu seinte tegemisega. Kui tõesti allikas ja savine põhi, siis oleks vist etem teha laugemate kallastega, vooderdada saviga ja kindlustada auguservad kividega, see lihtsam variant kui kilega tehes.
    Igatahes ootan põnevusega - ilus asi tulemas! Ma oma tiigiga väga rahul, kuigi täitsa sobimatu ja vales kohas, praegu nagu imeilus sadul kitse seljas :D ja igasugune tahtmine sellest "kitsest" hobune teha on kadunud.
    Sügisetunnet veel ei ole, kuigi eile koju jõudes plagisesid hambad kuniks autost majja lippasin.

    VastaKustuta
  3. :DDDD no seda tahaks ma küll näha kuidas Sa seda sündimise viga praegu parandada saaksid:) Räägitakse küll ju reinkarnatsioonist, aga ehk ootad sellega veidike.
    Ja kui vähegi suudad, ära vast päriselt ära ka koli.

    Tuul möllutas jah pisut ja sadas ka mingit külma ollust, aga täna paistis päike ja laskis päris T-särgi väel aias toimetada.

    VastaKustuta
  4. ma mõtlesin täna, 4 päeva hiljem, et äkki tähendab kliima soojenemine seda, et meil ongi nüüdsest neli aastaaega ja lumega talv?

    Mäletan eelmisest aastast seda, et plaanisin pikal sügisel ja talvel teab mida kõik ära teha, aga see läks nagu lipsti ja oligi kevad.

    ja korraks näitab sooja ka.
    veel. Pleedid ja kaminad ja kuumad joogid:D

    VastaKustuta