1. veebruar 2009

Talve moodi talv

Tõtt öelda isegi ei mäleta, millal meiekandis sellist talve näha oli. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal igatahes õitsesid mul jaanuarikuus lillekastides üksikud võõrasemad. Ja pori oli põlvini. Nii et sel aastal tunnen tõelisest talveilmast ainult naudingut. Mis siis, et see tähendab rohkemat ahjukütmist.
Peale nädalapikkust paigalistumist vajas kogu organism tuulutamist ja jalutamist ja otsisime kõndimiskepid välja. Kuna marsruut läks küla vahele, jäid koerad seekord koju, iial ei tea, kus mõni peni võib lahti olla ja meie kaukaaslases kaitseinstinkti äratada. Eriti rahul nad sellega ei olnud, aga eks saavad nemad teine kord oma jao kätte.
Talvised teed olid päris libedad, nii et kõndimiskepid oli päris hea mõte.

Seda pilti vaadates pole vist raske ära mõistada, kuskohast meie imeilusad lipuvärvid inspiratsiooni on saanud.
Värvilised pilvetupsud olid ka päris vahvad.Põsed said punaseks, nahk soojaks ja õhtune saun puhastas ihu ja hinge. Öösel oli akna taga -15 kraadi.
Ja viimaks üks täna hommikul teolt tabatud "diivanikoerake". Põrand külm ju :)
Ja roosisõpradele teadmiseks, et Kordese tellin ära homme, enne ärasõitu läks liiga kiireks. Rahast räägime siis, kui taimed millalgi kevadel kohal ja kõik kulud selged. Mermaidi tellin ka, aga kusagil märtsi algul, nii et kui veel tahtjaid, siis võib siiasamasse kommentaaridesse vihje jätta või siis taas meili saata evepiibe@gmail.com.

3 kommentaari:

  1. Ma ei saa aru, mis on täna bloggeriga lahti, aga ma ei näe Su postituse pilte:(((

    VastaKustuta
  2. Mingi jampsus oli jah juhtunud, Picasaga üles laetud pildid õhtuks kadunud. Panin uuesti.

    VastaKustuta
  3. Vaatamata külmale, oli täna tõesti väga ilus päev. Mul on hea meel, et lumi lõpuks ka mujale jõudnud on, saate aimu, milline üks õige talv välja näeb:)) No on ju ilus!

    VastaKustuta