25. juuni 2017

Täiskuust pööripäevani ja vastupäeva

Segane aeg sai loodetavasti lõpuks läbi. Kulmineerus esmaspäevahommikuse kiirabisõiduga ja 48-tunnise lamamisega tilgutite otsas. Kolmapäeva õhtul lunisin end koju, sest haiglamiljöö käis minusugusele erakule lihtsalt juba üle jõu. Ööde kaupa magamata olek ei tee ka tervemaks ja arstki sai asjast aru. Unerohud mulle muuseas ei mõju.
Ainult Lepatriinud ise teavad, milline määratu abi ja tugi mul nendest sellel nädalal oli. Ma ei jaksa neid praegu rohkem kiita.
Tänaseks oli planeeritud pojengipäev. Paraku tuleb sellised üritused planeerida vähemalt pool aastat ette ja tollal ei osanud keegi ka kõige hullemas unenäos ennustada, et sel aastal pole pojengid veel ka jaanipäevaks õitsema hakanud. Aga seda ma ka ei põdenud.
Rahvast oli parasjagu ja positiivselt, jõudis hallata. Sõbranna tuli appi müüma ja müügitulemus sai oluliselt parem kui isegi näiteks Türi laada pühapäevane päev.
Õhtul, kui kõik olid läinud, võtsin kokku viimase jõu ja tegin aias ühe vastupäevaringi. Rohkem kirjutada ei jaksa ja pole ime ka - sammulugeja näitas õhtuks 23 744 sammu, mis neljandal päeval peale voodirežiimi on vist pisut palju. Panen lihtsalt jalutusringi pilte ja olen tänulik saatusele selle imelise elukoha ja imeliste inimeste eest, kes minuga sama teed käivad.
















7 kommentaari:

  1. Ilusad vaated.Kuldvihm on võimas ja püüab pilku!

    VastaKustuta
  2. Hea, et haiglast ruttu tulema said, seal võib olla ainult teadvuseta olekus.
    Mde, taastumisele pidi kõige paremini kaasa aitama aeroobne trenn, s.t. käimine on üks viis seda teha. Tubli oled.
    Aed on praegu külluslik, kuldvihm võrratu

    VastaKustuta
  3. Just, kõik on nii värske ja lopsakas.
    See tõstab enesetunde maast kõrgemale ja parandab tervist. Sul on aias, mida nautida.

    VastaKustuta
  4. Ilus on sul seal ja see kuldvihm on võrratu

    VastaKustuta
  5. Jah, kodus on teistmoodi, kodus ravivad seinad ka, aiast rääkimata.

    VastaKustuta
  6. Thela, kullapai! Hoia end.
    Ja aiavärgindus - mulle (laisale) ikka sobib, kui on kaua roheline. Seega, selline jahe ja niiske suvi on ühtpidi väga tänuväärne. Sul ikka tõeline haldjamets/aed! Taimed toetavad. Mu emal on näiteks teooria, et võilill on igavesti vägev taim. Küll on ta püüdnud temast niidukiga üle sõita, küll välja juurida - ikka hoiab viskab mingil hetkel oma pea püsti ;)

    VastaKustuta