16. oktoober 2016

Esimene hallahommik

Kuigi minu ettekujutus ideaalsest pühapäevahommikust on vähemalt keskpäevani hommikumantlis diivanil vedelemine, arvutis surfamine, raamatulugemine ja kohvi manustamine, pani tänahommikune päikesesära pärast kõiki neid halle ja süngeid päevi isegi minu jope hommikumantlile peale tõmbama ja kogu seda sädelevat ilu jäädvustama. Vähetähtis ei olnud seejuures ka, et üle väga mitme nädala tundub olevat kõhuvaludeta hommik ehk tervis tuleb :)
Kuivõrd ma oma pilte kunagi ei töötle, mul pole arvutis isegi ühtegi pilditöötlusprogrammi, saab kogu seda ilu kohe ka sõpradega jagada.












Temperatuuri unustasin vaadata, aga päike tõmbab õue ja loodetavasti pojengipealsete lõikamisega pole võimalik endale kohe uuesti liiga teha.

4 kommentaari:

  1. Mul tekib juba tasapisi küsimus, et misasi see päike on :) Öö hakul nägin küll kuud aga hommikuks oli kõik jälle endiselt pilves ja hall ja miinuseud ka polnud. Aga päikeseline hallahommik on alati nii ilus.

    VastaKustuta
  2. Nüüd on imelikul kombel vastupidi. Meie siin sisemaal pole veel korralikku külma näinud, aga Sul suhkrulilled aias :)

    VastaKustuta
  3. Jah, ma ka just mõtlesin, et huvitav aasta tänavu, külm käib iseäralikke radu pidi. Ilusad kaadrid!

    VastaKustuta
  4. Kuigi külm lõpetab palju ilu, annab ta lühikesteks viivudeks seda palju ka juurde. Ilusad võtted!

    VastaKustuta