20. november 2015

Uimane nagu kärbes

Kui paar päeva tagasi vihma sadama hakkas, muutusid päevad väga pimedaks. Tuled põlevad hommikust õhtuni. Aga vähemalt tuuletu ja soe on.
Laiskus on peal. Palgatööasjad saab tehtud, mõned kodused ripakil olnud nokitsemised ka, aga midagi suurt ette võtta ei viitsi. Kogu aeg on pime. Vaim juba on peaaegu nõus looma ja liigutama, aga kere pole selleks veel valmis. Aga ju siis ongi vaja puhata, päris rängad katsumuses ju seljataga.
Tellisin www.puukuur,ee kütteklotse, soovitan kõigile, kellel kuiva tulehakatist vaja on. Meil on küttepuid piisavalt, kuid kuna puukuur on kokkukukkumise eelses viimases staadiumis, on puud vihmaga märjad. Klotsid on nii ilusad, et ei raatsi pliidi alla pannagi
aga kuna mul ei ole ühtegi ideed, mida selliste klotsidega teha, siis lähevad nad ikkagi pliidi alla.
Kui aga kellelgi selliseid klotse vaja peaks minema, soovitan soojalt. Teenindus oli super, klotsid toodi kohale teisel päeval peale tellimist ja mehed ladusid ise kõik kuuri alla, minu ainuke füüsiline töö oli raha üleandmine elegantse liigutusega. Sellised asjad mulle meeldivad, kui ma ei pea ennast ise sandiks nikastama.

7 kommentaari:

  1. on küll ilusad klotsid, urgitse väikese noakesega natuke, ära kõiki pliidi alla pillu, vaata, mis sest saab :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Teravad noad ja mina samas aegruumis tähendavad üldiselt verd ja plaastreid. Nii et ma parem ei katseta :)

      Kustuta
  2. pane üks plaat puslena kokku ja saada Rahmeldajale üle värvimiseks

    VastaKustuta
  3. Need ju ideaalsed treitoorikud. Faceebokis ringles eile video Maroko treialist, kes yheainsa tera abil ja treiagregaadina vibu kasutades nikerdas imepeeneid malenuppe. No see ei tohiks raske olla, tillukesed vigurid ju. Kus saaks kunstnuppudega pappi kokku ajada. :)

    VastaKustuta
  4. Klotsid on ausad, aga mina ei oskaks nendega samuti midagi peale kütmise ette võtta. On jah, selline imelik uimane aeg, aga küllap see läheb peagi mööda

    VastaKustuta
  5. Aednikul on suvi läbi tegelikult üsna tihti selliseid väikesi aiaga seotud kohustusi nagu a la` Sa pead rohima enne kui umbrohi maad võtab, sa pead äraõitsenud lillevarred ära lõikama, et üldpilti ei rikuks, sa pead muru niitma, sa pead taimed potist välja istutama kui sa neist head nahka tahad saada, sa pead ühe või teise puhmiku laiali istutama, sest muidu jääb ta kängu, sa pead sibulad maha panema...või üles võtma jnejne. Muidugi on see kõik vabal tahtel ja silme särades, aga veidike kohustus on ta ikka, kuigi see käib asja juurde, sest ilma väikse sisesunduseta ei saagi aeda teha. Praegu ei pea mitte midagi. Võib, aga ei pea. Ka üks vägagi nautimisväärt aeg. Mulle meeldib.:) Ja umbes kuu aja pärast võib hakata kevadet ootama.:)

    VastaKustuta
  6. Mõned variandid, mida saaks teha ka noata - liivapaber, põletusaparaat, ehk ka värve ja tulemuse võid ju kohalikule jõululaadale müüki viia. Looduslähedase mõtlemisega emmed ostaks kindlasti oma lapsele.
    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiKwQ1GM0ArM87tZpIwasJ-CQMHhUJaUYi8iG70zP2ncpxZaM7
    http://www.theluxuryspot.com/wp-content/uploads/2012/06/wooden-blocks-e1339341469280.jpg
    http://cdn.shopify.com/s/files/1/0455/9189/products/picture-alphabet-letter-wooden-blocks-classic-boy-girl-baby-toddler-gift.jpg?v=1410913208
    http://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/8/2012/03/Wooden-Building-Slats_Tower.jpg

    VastaKustuta