10. november 2015

Kutsikul

Kui inimbeebidel esimest korda külas käimist nimetatakse katsikulkäimiseks, siis kutsikate juures võiks ju kutsikul käia. Tänaseks ennustati ilusat ilma, tabelitest ja dokumentidest oli kõriauguni, pakid oli vaja nagunii posti viia ja kuna auto kogu selle seismise juures ei taha mõnikord käivituda, oli vaja teda natuke sõidutada. Käisin vennanaisel ja vennatütrel külas ja vaatasin kahe ja poolenädalased koeratitad ka üle. Eks selles vanuses on nad ühed rotipojad kõik, silmad äsja lahti läinud ja alles aetakse end käppadele ning mingit võimalust pole aru saada, mis tõugu need pambud on ja et nendest sirguvad uhked saksa lambakoerad





Koeralapsed ja inimlapsed käivad meie peredes kenasti samas kastis, öelgu teised mis tahavad, Range järelvalve all muidugi, et inimlapsed koeralapsi ära ei lömastaks.
Koju jõudes nuusutasid oma karvikud mu muidugi ruutmillimeetrihaaval üle, enne kui esikust edasi lubasid. Ja Aalu võttis mu vastu sellise pilguga (ega sa ometi siia tooli peale istuda ei kavatsenud oma kutsikahaisuliste pükstega???)


8 kommentaari:

  1. nii armas ja kutsikul käimine on tore käimine :D

    VastaKustuta
  2. Vahvad karvamupsud ja tean täpselt, kuidas see ülenuusutamine käib, et aah, seal käisidki vôi? Vôi siis, ooh, kelle juurest nüüd tuled?

    VastaKustuta
  3. Ükskord me patsutasime külas hobuseid ja kassid pidid kodus peaaegu nina vigaseks nuusutama, et mis pagana lõhn see selline on. Hoiti küüntega käisest kinni, et seisa paigal, lase ometi, ma pean teada saama, mis asja sa käppinud oled. Koerte või kasside lõhn ei ole eriline sensatsioon, fikseeritakse ja asi vask.

    VastaKustuta
  4. Ma olen kuulnud, et mõnel naisel tuleb võõraid beebisid nähes endalgi titeisu peale... aga mul on kutsikaid nähes umbes sama fenomen. Kutsikul käimine oleks seega minu jaoks ohtlik tegevus. Nad on ju nii... ohhhhhh. Ja see kutsikalõhn.

    VastaKustuta
  5. Kutsikalõhn on nummi jah ja ma olen ammu arvanud, et mõnes eelmises elus olen ma koer olnud, kutsikad mõjuvad rohkem kui inimtited, Aga need õilsa sugupuuga beebid broneeriti kõik juba enne ära, kui nad silmadki lahti tegid. Nii et sealkäimine on täiesti ohutu :), Pealegi mulle meeldib saksa lambakoeri küll vennanaise juures patsutamas käia (täiskasvanud koeri on seal neli), aga minu hingele see tõug tegelikult pole.

    VastaKustuta
  6. Väga lahe sõna see kutsik, sobib nagu valatult! Huvitav, aga mina olen see, kellele kutsikalõhn väga ei meeldi. Kutsikad ise meeldivad küll. :)

    VastaKustuta
  7. Ma vaatan rõõmuga nii inimeste kui loomade titasid, uut elu on alati liigutav näha.
    Koerad on inimese suhtes empaatilisemad kui inimese liigikaaslased ise.

    VastaKustuta
  8. Ohh, kutsikad, mul tuleb iga kutsikapildi nägemisel kutsikaisu peale :) Kahjuks hetkel ei ole võimalik koera võtta.

    VastaKustuta