6. jaanuar 2015

Paremat uut!

Kolmekuningapäev on viimane päev uusaastasoove ilma pudelita edastada ja tõepoolest kõike paremat neile, kes neid ridu loevad. Neile ka, kes ei loe. Tänane päev oli imeilus, temperatuur näitas hommikul -7,1 ja õhtul -11,8, aga kuna tuult ei olnud, oli väljas päris mõnus. Lihtsalt ei tahtnud selle talvepäikesega toas istuda. Koristasin ära ja viisin kuuri alla jõulunänni, välistuled jäävad veel mõneks ajaks põlema. Viskasin toast välja ja kasutasin õues ära kuuse:
Kolasin pisut õues. Lund on sellele kandile omaselt vähe. Tiik on enne jäätumist siiski vett täis saanud.

Kord ajas kutsikas kassi taga, siis jälle kass kutsikat.

Tellisin Blog2prindist ära eelmise aasta blogi .pdf faili ja üle poole on sellest juba välja trükitud. Mu päevinäinud printer keeldub üle 10 lehekülje korraga väljastamast, seega on see päris pikaajaline protsess, jätkub terveks õhtuks. Blogi koos kommentaaridega on 290 lehekülge pikk, kuidagi palju on sel aastal kirjutatud.  Uus laservärviprinter ei mahu mulle praegu eelarvesse, pealegi ma just panin vanale uued kassetid.
Jõuluaeg on kadunud nagu kuskile mutiauku, aga lõpuks ometi on tunne, nagu oleks välja puhanud. Ja hea on, sest nüüd tuleb tööle hakata natuke rohkem kui enne.

8 kommentaari:

  1. täna oli ilus päev küll aga meil tuulutas pea õhtuni, lund on minul sama vähe või palju, oleneb kustpoolt võtta :)

    VastaKustuta
  2. Ilusat uut!
    Meil ka lund peaaegu sama palju-metsa ääres ja tiigi kaldal.Hoovis maja lähedal natuke rohkem.Mis aga ilma puutub siis ikka tunduvalt külmem.Eile õhtul näitas -20.4C,Eile päev läbi -10C ja rohkem.Aga ilus,päikesepaisteline,karge! Täna lubatakse ilma soojenemist.Hommikul oli meil küll veel -17.8C
    Mis seda blogi printimisse puutub,siis olen mõelnud ka mitmel korral,aga tegemata ta on jäänud.Loodan,et ikka kunagi saab ära tehtud.Eks ta ettevõtmise asi on.Eile isegi korra mõtlesin,aga lugesin FB ,et krediitkaardiga ei saa ja jäigi sinnapaika.

    VastaKustuta
  3. Peaks ka proovima seda blogiraamatu tegemist. Lugesin pühade ajal oma selle aasta postitusi ja paganama põnev oli! Möödunud aasta veel põnevam!

    VastaKustuta
  4. Head jätkuvat!:) Meil pole küll pakaserekordeid, aga millegipärast on ka see 7-8 miinust sigakülm. Õhuniiskus vms. See, et päikest näitab, see jälle veitsa tasakaalustab, sest valges ja külmas on siiski veidi parem kui pimedas ja külmas.

    VastaKustuta
  5. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  6. Ma tegin siin spurtlugemise ajast, mil pole lugenud. Sul on olnud raske aasta, kuid suudad siiski näha ka seda, mis sellesse head jäi. Soovin, et see aastake, mis meil nüüd juba täies hoos käimas on,et see tooks Sulle palju häid ja toredaid sündmusi, tegemisi ja inimesi, kellest/millest nii umbes 365 päeva pärast blogi aastakokkuvõtte tegemise ajal lugeda saab.

    VastaKustuta