16. november 2012

Kolm head asja

Esimene hea asi, mis mulle täna kingiti, on selline eksootiline kaunitar. Imeliselt ilus ja sinisem, kui pildil.

Koju jõudes helistasin kohe orhideespetsialist Deiale, et kuidas ma nüüd selle vandakaunitariga ringi käima pean...sai teine oma esimese vanniskäigu kätte ja ripub parema idee saabumiseni vannitoas. Kardetavasti jääb seal talle küll valgust väheks, üks väike läänepoolne aken. Üleval ma talle koha leidma pean, sest all ilmnes kohe punavalge vurrudega kõrgendatud ohu faktor, keda vanda õhujuured kohe huvitama hakkasid.
Teise hea asja asja kinkisin endale ise Krisostomuse raamatupoest ja tõin täna Smartpostist ära.
Kolmas hea asi on see, et täna on reede ja ehk jõuab nädalavahetusega tegemata asjade lohet natuke vähendada. Tööpäeva õhtuti olen ma isegi teoreetilise aiandusega tegelemiseks liiga väsinud, suudan vaid mingit arvutimängu toksida või raamatut lugeda. Kell kümme voodisse ronida, et kell pool seitse taas tõusta. Lahtitegemist ootab veel Piet Oudolfi "Landscapes in Landscapes", hunnik veel pakendis aiaajakirju ja nendest asjadest, mis enne kevadet veel aiafirma paberi- ja veebimajanduses teha tuleks, ei taha mitte mõeldagi, neid on nii palju...aeg aga liigub viimasel ajal miskipärast üha kiiremini. Sellegipoolest kehtestasin endale reegli, et nii poolsurnuks, nagu selle suve lõpuks, üritan end mitte kurnata, sest see võib kätte maksma hakata. Pigem teen vähem ja leian aega ka iseenese jaoks.


5 kommentaari:

  1. Tõesti on Su tänane päev imeline, aga sünnipäevaks oleks nagu varavõitu:)
    See endale aja kinkimine on muidugi kõige väärtuslikm idee üleüldse.
    Mde, vanda on ülileplik ja üldsegi mitte pirtsakas. Sa nägid ju mismoodi meil temaga ümber käidi, aga kõigele vaatamata seab ta end õitsema
    Olen ka mitmeid raamatuid uurinud, tõenäoliselt tuleks üks korralik jõulukink endale ka teha.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. vanda kingiti mulle tänulikkuse märgiks. Nii et topeltkingitus. Sest kõik, mis annad, saad mitmekordselt tagasi ;)

      Kustuta
  2. No kellele meist ei meeldiks elu/mäng läbi lillede, küll need väikesed vurrudega tegelased ka teavad, mis see ilus ja hea on :). Lill on kaunis ja raamat tundub väga põnev!

    VastaKustuta
  3. Huvitav sinine, väga huvitav raamat ja viis päeva oodatud reede, kahjuks tänaseks juba jälle möödanik. Tore on, et üks vaba päev veel ees!

    VastaKustuta