14. oktoober 2012

Esimene öökülm

tuli siis täna öösel ära. Hommikul kell kaheksa näitas kraadiklaas täpselt nulli ja kahele poole maja avanevad vaated olid sellised:

Rohi on meil pikaks kasvanud. Niita endiselt ei kannata. Oma aia jaoks sel nädalavahetusel aega peaaegu ei jagunudki, rohkem sai möllatud aiapoe taimedega. Eile iirised ja ülased, täna sai potistatud 140 kolmiklille kuuest liigist. Need jäävad kevadet ootama. Lisaks mõned muud maasse panemata asjad. Kastidest välja begooniad, imelilled ja fuksiad, tuppa marss.
Ilmselt pole ülearune väita, et ma olen päris väsinud. Järgmine nädal tuleb töine hullumaja. Jõudu annab aga teadmine, et järgmise pühapäeva veedan sellise laevukese päikesetekil, kokteiliklaas käes. Las Palmases on sooja 26 kraadi.
M jääb koju loomaaeda kantseldama ja pojenge potistama. Kes tal käskis endale tervet laudatäit elajaid soetada. Laupäeva hommiku avastasin suure üllatusega, et meil on 14 kana. Krt.
Nii et kui minust oktoobri lõpuni midagi kuulda ei ole, on kõik kõige paremas korras.
/vasakule ära, mõmisedes kõvasti ja valesti...need maad, ööd ja baarid täis mehi....kahjuks ei leidnud ma seda lugu juutuubist üles.../


12 kommentaari:

  1. Meil pole öökülma olnud, aga ega ta seepärast tulemata jää.
    Aga tore ikka, kui ümberringi veel teisi elusolendeid peal iseenda on:)

    VastaKustuta
  2. Ja alles Sa torisesid, et aias värve pole. Ei ma sa aru - härmatanud maa on kõik värvid ju kenasti esile toonud :)

    VastaKustuta
  3. Meil olid eelmise nädala kolmapäeval (10.10) auto klaasid jääs, aga murupinnale sees suurt ei jõudnud. Meeletu uduga see külm tuli päikesetõusu paiku. Kell 7 hommikul teda veel polnud. Seega meil pooleldi nagu oli, aga ei olnud ka. Maa igal juhul valge ei olnud.


    mõnusat puhkust Sulle!

    VastaKustuta
  4. Reisi rõõmuga ja puhka hästi! Ja ära fotokat kotipõhja unusta!

    VastaKustuta
  5. Mõnusat reisipuhkust! Kui Sa oma tulbiülejääkidest juttu tegid, siis mõtlesin, et võiksid mingi osa sibulatest eraldi väikestesse pottidesse panna, eriti madalamaid varasemaid. Oleks millega dekoreerida oma kevadist müügilauda ja osa inimesi soovib osta ju ainult õitsevaid taimi. Rikkaks sellega muidugi ei lähe kuid värvilaik meelitaks ostjaid lähemale. Aga nüüd, kus raporteerid kolmiklillede ja ülaste potistamisest, võib oletada, et tulbipotid pole niiväga vajalikudki. Muide, soovin edu kroonülaste talvitamisel (need uhkemad, topelt, mida pakkusid koos õrna ülasega). Ja kui mu alpikannid kevadel ikka veel elus on, siis järgmisel kevadel-suvel olen kindel tellija. Praegu murran pead, kuidas toimida K-Rautast paar nädalat tagasi ostetud naapoli alpikannide "kuivikutega" - õnneks ei olnud nad kuigi kallid. Paisuvad esialgu kenasti kookos-substraadis.

    VastaKustuta
  6. Oi, Sind ootab ees imetore puhkus! Naudi täiega!Oled selle sada prossa ära teeninud!

    VastaKustuta
  7. meite auulis oli ka maa valge - koos suure hommikuuduga. aga ilus oli.. ja kuna pärast tuli päike, siis kõik säras ja sätendas.

    mõnusat puhkust!

    VastaKustuta
  8. Kah sellist sära nähtud, eelmisel nädalal ja lausa kahel korral:)
    Mõned kolmiklilled pakuvad kevadel huvi.
    Ilusat puhkust!

    VastaKustuta
  9. ja kule, 14 kana on ju super :D. kas teilt muni saab osta? :)

    VastaKustuta
  10. Vauu, ilusat puhkust! Oled selle kuhjaga ära teeninud!

    VastaKustuta
  11. Kuldset puhkust!
    See esimene külm on ikka pagana ilus enne kui ära sulab

    VastaKustuta