27. november 2011

Advendi tormine algus

Tuul ulub ümber maja ja päev läbi on vihma kallanud nagu oavarrest. Sooja 8,8 kraadi. Igatahes pidin end ettenägelikkuse eest õnnitlema, et valguskettide ülespanek eile sai lõpetatud, tänase ilmaga pole ma end niigi palju viitsinud välja vedada, et vaadata, kuidas tulemus välja näeb. Eks homme õhtul töölt tulles vaatan.
Peale valguskettide esialgu rohkem jõulukaunistusi ei tule, kuna ma kahel lähemal nädalal peaaegu et kodus ei viibi ja M ja koerad neist eriti ei pea, siis pole mõtet sellega vaeva näha. Aega jääb nagunii pidevalt puudu ja see tekitab rahulolematustunnet. Iga kord, kui tunnen end tööasjadest piisavalt väljapuhanuna ja võiks hakata midagi meeldivat tegema, kasvõi mõnedel taimelehekülgedel surfama, selgub, et kell on juba nii palju, et järgmiseks tööleminekuks väljapuhkamiseks peab magama minema.
See-eest on meil nüüd turvanõuetele vastavad koerad. Pärast seda, kui M leidis esmaspäeva õhtul meie koervanuri heitunult maanteelt hulkumas, said mõlemad penid endale väljaskäimiseks helkurvestid, kusjuures kannavad neid südamerahuga. Koeraplikale tundub lausa meeldivat, et talle uus hilp osteti :D.
Ööseks lubab tõsist tormi, igaks juhuks sai vett varutud ja taskulambid käepärast pandud.Praegu just öeldi telekast, et juba üle kuue tuhande majapidamise on elektrita.
Ja Hiline, kui sa seda lugema juhtud, palun pane oma blogisse kommenteerimisvõimalus tagasi, nii tahaks Su uuele koerabeebile virtuaalse kalli saata :D.

3 kommentaari:

  1. Mina hõiskasin vist liiga vara, et hullem möödas, paistab, et alles alustas. Mul lihtsalt veel ristsed saamata.

    Modell näikse jah üsna rahul olevat. Kui inimesed endale ka rohkem selliseid hilpe selga ajaks, oleks ikka päris hea:)

    VastaKustuta
  2. Harjund asi aastatega- vesi, taskulambid, küünlad, laetud mobiilid. Ja siis kui nad on käepärast, osutuvad nad ülearusteks:)
    Ilusat advendiaega Su majapidamisse.

    VastaKustuta
  3. Meil jäi torm väga napisõnaliseks;)
    vaikset advendiaega ja et Sul leiduks vabu hetki tulukesi nautida.

    VastaKustuta