5. märts 2017

Õhus on kevadet

sellest hoolimata, et täna olid väljas päev läbi külmakraadid ja hommikupoolikul ka vinget tuult. Hommikused õuetegemised olid kõik füüsilised tööd, puudevedu, prügikotid jms. nädalavahetuse rutiin. Eelmine nädal oli töiselt tihe ja päevad pikad, aga selle-eest sain peaaegu kolm töövaba päeva järjest. Millest kaks esimest veetsin peamiselt raamatutega diivanil. Täna oli juba päris väljapuhanud tunne ja sai üks jalutuskäik tehtud. Peamiselt õitsevad lumikellukesed, nõiapuudest on nüüd avanenud ka Aphrodite

Kevadises kaktuses pole küll midagi ilusat :)
 Võrkiirised ronivad ka juba välja

 Sel kevadel õnnestub vist esmakordselt lumeroosi õitsemas näha, olen neid korduvalt kodustada püüdnud, aga see on ainuke, mis ellu jäänud ja õitsenud varem ei ole.
 Võsast vabastatud lõunanõlv on imeline koht

 Metsa all on isetekkelised järvekesed, meie küngas on kolmest küljest otsekui vallikraaviga piiratud.
Isetekkeline samblaaed kattub suvel kahjuks naadiga
Pärast jalutuskäiku nakitsesin vormidest välja esimesed katsetused kristallvaiguga, päris vahvad jäid. Kuna vormide valik oli kohalikus kaubanduses olematu, tuli leppida silikoonist muffinivormiga.

5 kommentaari:

  1. Kellel on, kellel ei, meil on talv tagasi :)

    VastaKustuta
  2. Meil täna täitsa talvine,kevadest pole enam märkigi.õhuke lumekiht maas ,vähesed miinudkraadid ja lausa lõikav tuul.Kaktus on Sul küll võimas!

    VastaKustuta
  3. Aknast vaadates oli tõesti ilus ilm, aga välja ei meelitanud mitte üks tera

    VastaKustuta
  4. Küll see kevad ka tuleb. Täna on üle hulga aja täispäikest.:)

    VastaKustuta