21. veebruar 2015

Hullumeelne nädal

... on selja taga ja sama hullumeelne ees, sest üks väidetavalt soliidne ja väga kallis uuringufirma teatas, et tema meie tellitud andmeid õigeks ajaks ei saa ja nüüd ma pean ise selle uuringu ära tegema ja teen kaaaa...aga see tähendab, et mingeid riigipühi ega puhkepäevi ei paista ka lähinädala jooksul. Aga noh, eks sai novembris ja detsembris piisavalt oleskletud ja tegelikult mulle meeldib uute asjade sünni juures olla, silm säras niimoodi vist viimati üle kümne aasta tagasi tollast firmat käima joostes...kuigi see oli siis ja on ka nüüd palgatöö nende uute asjade käivitajaks olla.
Täna õhtul vähemalt püüan puhata ja lugeda, homme tuleb tööle hakata. Sunnitud paus ka sellest, et unustasin oma märkmiku ja tahvelarvuti Pärnusse...õnneks kindlasse kohta ja kolleeg tuleb homme kutsikaid vaatama ja toob ära.
Tehnikaga tundub üldse sel perioodil kehv läbisaamine, tänane esinemine Kodumessil osutus täielikuks katastroofiks. Öeldi, et kõik on olemas....tegelikkuses kasutusse antud läpakal ei töötanud ükski USB pesa ja mälupulgal kaasas olnud ja paar tundi ettevalmistatud presentatsiooni näidata ei saanud. Püüdsin firma kodulehega asja päästa, aga Saku Suurhalli WiFi oli ilmselt nii üle koormatud, et pildid alla ei laadinudki...üritasin siis puhta mulinaga olukorda päästa ja ilmselt päästsin ka, sest aeg jooksis järgmisele esinejale sisse ja visiitkaarte küsisid kõik seminaril osalenud. Palju neist ostma tuleb, on iseasi.
Välja läks sel messil rohkem kui sisse tuli (sest sisse ei tulnud midagi), suutsin osta nunnuka, mida esimesest hetkest sisustusajakirjas nähtuna tahtnud olin...arvake ära, mis see on...
aga ma ütlen kohe ära, et soomlaste disainitud suitsuandur Lento ehk vahel harva, aga siiski tabab mind hoog, et mõni vajalik asi võiks ka ilus olla ja nagunii oli mul suure maja peale suitsuandureid liiga vähe. Kui rikkaks saan, ostan neid elukaid juurde. Aga enne peab mõistatama, kuidas selle tööle saab, sest kasutusjuhend kirjeldas kahel leheküljel paigaldamist ja testimist, aga mitte seda, kuidas patareid sisse saaks.
2015.aasta taimeskoor sai ka avatud, Ülli-Riina oli ka taimi kaasa võtnud ja tema põõsa alt kolis minu põõsa alla igihaljas sirmbambus (fargesia murielae "Simba"). Ma tahaksin põhiliiki ka saada, sest "Simba" kasvab ainult kahemeetriseks põhiliigi nelja vastu :).
Mõmmikute arengut kirjeldan ja püüan pildistada homme, sest selle nädala päevadel olen õhtuti koju jõudes olnud liiga väsinud ja leidnud aega vaid nende söötmiseks, kasimiseks  ja nunnutamiseks. Sest nunnud on nad juba tõesti.



6 kommentaari:

  1. Kahjuks on messid tõesti vaid raharoobid, aga kus mujal end ikka nii väga presenteerida saab. See valge putukas on küll tore, peaks endalegi säärased muretsema.

    VastaKustuta
  2. Igavesti nunnukas öölane, ups suitsuandur :) ja miks ei võiks kõik vajalikud asjad samas ka ilusad olla ? :D

    VastaKustuta
  3. Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

    VastaKustuta
  4. No see suitsuandur on küll väga lahe!

    Ja Sa oled ikka uskumatult tegus ja tubli!

    Togram

    VastaKustuta
  5. Meie suitsuandurid võiks ka nii lahedad olla. Aga kui juba olemas, siis ju ei hakka raha raiskama.
    Tubli oled tõesti!

    VastaKustuta
  6. Jõudu ja tervist sulle, sest uute asjade käimajooksmine kyll on tore ja erutav, aga vahest kipub puhkus ja taastumine meelest minema.
    Liblikas on nunnu tõesti, jagan ideed tarbeasjade meeldiva välimuse kohta.
    Talvekindlast bambusest tunnen väga suurt puudust. Kyllalt juba sireleid ja viirpuid, tahaks midagi haruldasemat ja huvitavamat :)

    VastaKustuta