8. november 2013

Käisin mardilaadal

Kuna sattusin eile parasjagu Õismäe kandis viibima, otsustasin ka Saku Suurhallis peetavat Mardilaata külastada. Ehk jääb mingi jõulukingitus näppu ja ma polnudki varem kõvasti reklaamitud Mardilaadal käinud.
Pilet maksis 5 eurot. Muljed olid vastuolulised. Oli tõepoolest imeilusat käsitööd ja oli täielikku kitši ja haltuurat.
Kingitused jäid ostmata, sest mul olid ilmselt liiga kõrged ootused. Et asi peaks lisaks ilus olemisele olema ka praktiline ja mind kingisaaja nimel ka kõnetama. Kui aus olla, siis nii mõnelgi suvisel laadal olen palju põnevamat käsitöövalikut näinud. Aga eks sellisel suurel laadal paneb arvatavasti müügikoha kaunis krõbe hind müüjate seltskonna paika.
Ostsin kaks kilo peipsi sibulat ja kaks pakki väidetavalt ökoloogiliselt puhast marmelaadi, ühe mustika- ja teise metsmaasikamaitselise. Kodus selgus pettumust, marjamaitset polnud kummalgi ja suhkru maitse käis üle kõige. Jäävad külmikusse mõnda maiasmokka ootama.
Tänasel päikeselisel novembripäeval paistis tolm nii hästi silma, et oli lausa rõõm koristada. Uskumatu, kui palju tolmu, karvu ja seemneid suudavad tuppa ajada kaks koera ja üks pisike kass. Aga ilma nendeta oleksid pikad pimedad sügisõhtud väga kurvad.

1 kommentaar:

  1. Pai Sulle, armas Thela. Küllap tulevad päikselisemad päevad.

    VastaKustuta