12. veebruar 2017

Täiskuunädal

Tervis on parem ja tegemist palju. Aiandusega seonduvat küll vaid niipalju, et eelmisel nädalavahetusel tegin lätlastele tellimuse ära ja panin sealt saabuvad asjad veebipoodi üles, kohe hakkas ka tellimusi tilkuma. Igasugused kevadsibulad ja paljasjuursed jäävad sel aastal ära ja kõikvõimalikud väliüritused ka, sest eesmärk on ennast uuesti mitte haigeks töötada. Oma aed ja kodu, palgatöö ja kolmandas järgus aiapood, sest viimane end nagunii ära ei tasu.
Kolmapäeval oli kodutöö päev, pidin postkontorist pakid ära tooma ja poolel teel Keilasse lõhkes auto parempoolne esirehv, hea, et maanteekiirusel ja suhteliselt libeda teega viisakalt pidama sain. Rehvi sõitsin muidugi ribadeks, seega tuli välja vahetada mõlemad esirehvid, sest need peavad ju ühesugused olema. Korralik põnts eelarvele ja jaanuari elektriarve ka korralik, aga noh, selleks ma tööl käingi, et endale mõningaid mugavusi lubada.
Eile käisin üle tüki aja jalutamas, koeri kaasa ei võtnud, pelgasin libedust. Mere ääres oligi väga jäine ja libe, aga vaatepilt minemist väärt.


Värvilist jääd tekitavad ilmselt paekihtide vahelt välja imbuvad erinevad mineraalid ja jääpurikad alles hakkavad tekkima, kuskil kuu aja pärast peaks uuesti pildistama minema.
Õhtul tegime sõpradega sauna ja täna on lihtsalt puhkepäev raamatu, teleri ja arvutiga. Välsitemperatuur on tõusnud nulli lähedale, sajab lörtsi ja homseks lubatakse suisa sula.

4 kommentaari:

  1. Purikad on lihtsalt imelised juba praegugi :) Ja olgu jumalad tänatud, et nad sind hoidsisd seal maanteel.

    VastaKustuta
  2. Need jääpurikad on marudad, peaks kah ennast mere äärde vedama, pole ammu käinud.

    VastaKustuta
  3. Looduse vaatemäng on vägev!
    Jõudu ja visadust tervise parandamiseks!

    VastaKustuta