2. aprill 2013

Elu nagu lahinguväljal

Nii. Kusagil 1300 püsikut potistatud, roosid ja pojengid jäävad M-le, et tal minu äraoleku ajal igav ei hakkaks, Elutuba näeb välja selline:
ja magamistuba
Taimehakatiste jõud on meeletu. Esimesena potti saanud sibiricad ja pseudacorused on juba viiesentrimeetrised prisked taimetited ja elutoas otsustas õitsema hakata alles eile potti saanud täidisõieline varsakabi, mille õie ma muidugi peale pildistamist ära näpsisin, tal vaja juurduda,mitte õitseda. 
Paar päeva tagasi sai pilti tehtud ka paarinädalastest jänkujussidest
ja lillekastid vallutas vahepeal Jasmiiniõieke
Nüüd aitab potistamisest. Homme natuke teise koha tööd. 

6 kommentaari:

  1. Ahhh, milline kaunis talveaed:) Pole Sul mingit Madeirat vaja, kodus kõik olemas, õied ja rohelus ja karvakerad kah :D

    VastaKustuta
  2. Oh, mis hulk taimi, pean ka Su nimekirjad üle vaatama. Kaks hortensiat tahaks, aga valida ei oska. On veel üldse mõni saadaval?
    Väga vahva karvane ja musta värvi istik on ühte kasti täitmas! Kui Aabik väike oli, siis tema juuresolekul ei olnud mõtet auku maasse kaevata, ta kaevas kohe ka. Istutamiste ajaks tuli kellelgi teisel tal silm peal ja teda kaugemal hoidma. Hiljem ei ole ta väga taimede vastu huvi tundnud, mõned liiliad on lihtsalt joostes ette jäänud ja murdunud ja tuhkpuu hekist on pisut oksi purenud, aga ei mdagi olulist. Sul pealegi ju peenem preili majas.

    VastaKustuta
  3. Igatahes elutuba upub varsti rohelusse, on siis seal õues, mis on. Sul on lõbus! (Kui on? Aga ma arvan, et vähemalt esialgu on.)

    VastaKustuta
  4. Äge džungel!
    Üks küsimus - kas müügil on kõik püsikud, mis kodukal üleval, või ainult need, millel hinnad juures?

    VastaKustuta
  5. Lahingusse lähevad ainult ässad :D

    VastaKustuta
  6. Jänesed müüge laadal maha. Mõni kasvatabki ainult laatadel müümiseks

    VastaKustuta