10. veebruar 2013

Mõmmik nädal enne kojusaabumist

...näeb välja selline ja M küsib iga päev nagu väike titt, et emme, millal me kutsu koju toome :)
 
Vahepeal, s.t. eile sai soetatud veel üks neljarattaline, sest ametit vahetades pean ära andma ka senise ametiauto. Autost mul kahjuks pilti pole, sest ninastvahetpidamata voolava olluse tõttu ja köha tõttu ma täna väljas ei käinud. Telekast, mis hommikul mängima juhtus, soovitas Järsumäe Virve sellisel juhul juua supikulbitäis põletatud tulist viina. Aga see tundub mulle pisut liiga ekstreemne. 
Ilm nulli peal, sajab mingit tatti, mis pole vihm ega lumi ja aknast välja vaadates lendas lumepuhurist pigem mingit valget vett. 
Ehk ei lähegi sel talvel väga külmaks. Siinkandis on isegi kõik jõed ja ojad jäävabad.
Kodulehele sai sel nädalal üles esialgne taimevalik ja FB-sse ka näputäis ehteid. Kavatsesin küll uuel aastal kodulehe weebly-sse kolida, tegin ära konto ja struktuuri, aga no pole aega uut asja õppida.
Häbiga pean tunnistama, et olen terve talve jooksul avanud ainult ühe aiaraamatu sellest hunnikust, mida sügisel näitasin.
Aga raamatud ei jookse kuskile ja tuleb uus talv, loodetavasti rahulikum.

3 kommentaari:

  1. See weeblysse kolimine on hea idee. Seal on süsteem sarnane bloggerile. Hea lihtne. Saad ka mitmekeelse teha kui soovid.

    VastaKustuta
  2. Parane kiiresti, nohu on kõige vastikum haigus. Mind on alati veidi aidanud teepuuõli sissehingamine, soovitatakse ka elamisse pooleks lõigatud sibulaid laiali laotada, pidid kõik pisikud endasse tõmbama.

    Minu jaoks on see alati suur müsteerium, et ühest nii nunnust, pisikesest vänderdavast karvanutsakust kasvab mingi suur elukas, kes võib mõnikord ka päris karvutuks muutuda. See on sama uskumatu, kui see, et beebipoisi siidpehmest õrnast näonahast kunagi mingid jubedad karvatüükad välja hakkavad kasvama:D

    Raamat ei jookse tõesti kuskile, ju polnudki veel nende aeg:)

    VastaKustuta
  3. Nohu peletamise nipp - pane ööseks pipraplaastri tükid näpuotstesse - leevendavat.
    Apteegirohtudest on cirrus ka ok.

    Raamatute kohalt olen Muhedikuga päri - iga asi omal ajal. Sa oled oma praktiliste teadmistega ise nagu ringikõndiv entsüklopeedia.

    Nummi tegelane :)

    VastaKustuta