15. november 2009

Ilus pühapäev

Viimase aja graafik on kulgenud peamiselt hommikuses hämaruses tööle ja õhtuses pimeduses koju. Teadmata õieti midagi ilmast ega loodusest. Kuid tänahommikune taevas oli sinine ning patuasi oleks olnud sellist päeva õues veeta. Tegelikult sai ka eile juba õues askeldatud, kangekaelselt õitsemakippuvatel roosidel õied ja õienupud maha lõigatud -pildil õitsev Malicorne 14.novembril. Osa nupus roosioksi tõin tuppagi, väheusutav, et nad õide puhkevad, kuid lõhnavad sellegipoolest suurepäraselt.
Õitsevad veel viimased saialilled ja sügisastrid. Ning osa suvelillede laipu sai lõpuks ära koristatud.
Ruumi on meil nüüd kohutavalt palju, äkki peaks golfiraja rajama...
Lumimarjad Amethyst ja Magic Berry on kõige võluvamad just hilissügisel, kui nende põõsad on roosasid marju täis.
Vapper Lepatriinu aga alustas elu esimese ümmarguse puuriida rajamist - pärast seda, kui minu laotud tavaline puuriit kuu aega tagasi ümber kukkus, mind enam nii keeruliste tööde juurde ei lubata. Posted by Picasa

3 kommentaari:

  1. Taevas halasta, misasja te seal teete, isiklikku lennuvälja või? :)

    Ma paar ndl tagasi tõin endal Aspirin õievarsi tuppa, suuremad läksid lahti, väiksemad lihtsalt kuivasid ära. Ausaltöelda nägi päris kena välja ka sel moel.

    Ümmergused puuriidad on jube lahedad, seal Kuremäe kloostri õuel on nad kuidagi eriti kaunid. Ainuke asi, millest ma kunagi ei ole aru saanud - kuidas sealt saab puid võtma hakata nii, et vihm-lumi riita märjaks ei hakkaks sadama. Tavalisel riidal võtad aga pealt ära ja riida kate langeb ka allapoole. Ümmargusel ju nii ei saa? Või saab? Või on seal miski eriline nõks?

    ---

    Aga vaat sellest ei saand ma hästi aru: "Kuid tänahommikune taevas oli sinine ning patuasi oleks olnud sellist päeva õues veeta" :))

    VastaKustuta
  2. Eks ma mõtlesin ikka patuna seda toasolemist :D.
    Praegu, kui puud lehtedest lagedad, tundub jah kole lage. Tegelik pilt ikka suvel nii hull pole.
    A puuriida kohta oskan vastata kahe aasta pärast, kui sealt puid saab võtma hakata.

    VastaKustuta
  3. Naer tuleb lausa peale. Roosid ja muu staff pealekauba:) Oli küll ilus pühapäev, aga meil siin kõrgmägedes puha talvine see eluke. Lumi maas ja ei mingeid õisi, nuppe ega pungi.

    A kui selle riida valmis saate ja ta püsti jääb, siis korraldage järgmisel aastal meistriklass või vähemalt mingi kergemat laadi workshop. Ma oleksin nõus säärase skulptuuri endale keset aeda püstitama, aga siiani pole õpetajat olnud.

    barboot- s.t. et see riit on ilusam kui mitme oo-ga Barbied

    VastaKustuta