13. veebruar 2013

Hädaldaks natuke...

...äkki läheb kergemaks. Kui veel pühapäeva õhtul olin täiesti kindel, et köhast-nohust hoolimata vean end esmaspäeval tööle ja panin isegi taimeriga kohvimasina töisesse reziimi, siis esmaspäeva hommikul sain aru, et see oli ikka väga loll mõte. Segasin kohvi sisse hunniku mett ja kobisin teki alla tagasi, ikka veel lootes, et ehk läheb üle...
Ei läinud, hullemaks läks. Hoolimata korralikust voodispüsimisest ja üüratu kogusega meega tee joomisest näitas kraadiklaas teisipäeva hommikul kell üheksa +38,2. Helistasin perearstile, too diagnoosis telefoni teel gripi ja käskis vähemalt viis päeva voodis püsida.
Urr, ma ütlen. Mitte et ma tööasjade pärast põeksin, aga nii haige on lihtsalt väga vastik olla. Kui isegi mingit arukat raamatut lugeda ei saa, sest pea valutab ja meelde ei jää midagi.

8 kommentaari:

  1. Veebruari keskpaik tundub paljudel olevat kuidagi virilavõitu. Mina oskan suure palavikuga ainult magada, ürita Sinagi ja lase enda eest hellasti hoolitseda, küll see tervis siis ka tulema hakkab

    VastaKustuta
  2. Päikest vaja... Õnneks tuleb vist pisuke kõrg-rõhkkond kohe-kohe. Tekid ümber ja terrassile kuuma tee + konjakiga! Head paranemist!

    VastaKustuta
  3. Pärast palaviku langust lase end kontrollida, minu emal viskas gripi järel kopsupõletiku :(

    Aga muidu head paranemist ja maga esialgu niii palju jaksad

    VastaKustuta
  4. Kõik on haiged. Kuidas Sinagi välja jääd!

    VastaKustuta
  5. jah, siinmail ka tõbi kallal. sidrun, sidrun ja veelkord sidrun + palju juua. seejärel ingver, mesi ja küüslauk-sibul, kui kannatab.

    VastaKustuta
  6. Kui sul on sügavkülmas astelpajumarju, lase need mahlaks - väga efektiivne gripijook! Ja paljast küüslauku süüa kuumaks aetud punast veini peale lonksates - töötab ka.

    VastaKustuta
  7. Loodetavasti on madalpunkt juba läbitud. Nüüd iga päevaga kukesamm tervise poole!

    VastaKustuta