15. märts 2011

Leide kataloogikaubandusest

Ajal, mil ma oma paari allesjäänud ajurakku selle kallal nikastasin, millest oleks hea vertikaalpotipõllunduse anumaid teha, tõi postipäkapikk mulle hunniku katalooge. Ja Hansaposti kataloogist leidsin sellise asja
Mulle see siiski vist ei sobi, sest tundub, et vajab horisontaalset rööpset pinda ja selle konstruktsiooni peal, mis mul mõttes mõlgub, see asi vist tasakaalus püsima ei hakka.
Muuseas on samas kataloogis olemas ka need kotid, mida Hiline taga otsib. Nii et pole see kataloogikaubandus nii mõttetu midagi, olen ennegi leidnud sealt nii mõndagi, mida poest tikutulega taga ajanud ja pole leidnud. Ärge ainult sealt seda mutipeletajat ostke, see ajab mutid ainult naerma...testitud omal nahal. Ma peaaegu kuulsin, kuidas nad irvitades selle kõrvale hunnikuid tekitasid.
Mul aga tekkis vahepeal hoopis selline mõte, et teatavasti jääb igal autoomanikul meie sopase talve käigus järgi tühje klaasipesuvedeliku kanistreid...et kui hoolega puhtaks pesta, neile ülaossa taimede jaoks augud lõigata ja põhja drenaazhi jaoks mõned augud puurida, siis sangapidi saab neid ju riputada...iseasi, kui kena see välja nägema hakkab. Paariga võiks ju proovida, siis näeb. Õnneks ma pole kõiki kanistreid veel prügikasti lennutanud.
Väljas külmakraadid ja pagana libe. Kaasa arvatud õue peal. Pidin koos kulleriga käpuli lendama, kui saabunud paarisajakilost pakikest vastu võtsin. Sellest, mis pakis sees oli, mõni teine kord. Midagi, mis peaks elu taas kergemaks tegema.

6 kommentaari:

  1. Ostke parem üks koormakate ja suristage ise valmis need kotid. Saate täpselt nii suured vai õige kujuga kui ise tahate. Ma ise loomulikult tahaks ka kohe vertikaalset peenart teha aga seda peab kastma kogu aeg. Mul kipuvad amplid ära kuivama

    VastaKustuta
  2. Kottide õmblemiseks oleks vaja aega, valgust, niiti, nõelu, korralikku õmblusmasinat jne. Liiga keeruline :). Ma ei suuda juba üle kuu aja kardinaidki lühemaks teha.

    VastaKustuta
  3. ma ei tea, kas sa mu blogis seda mu kommi tähele panid, sestapo kordan siin ka igajs juhuks - ehituspoodides on müügil kollased kandilised plastämbrid - maalriämber v pahtliämber vmt. seal pintslite juures tavaliselt, kus need maalrirullide alusedki on. kenad kollased, sobivad ehk ka su majaga. ei olnud kallid. iseasi, kui palju see sang koormust kannatab.

    ja kastmine... saab ju imelihtsalt teha tilkkastmissüsteemi ka ilma taimeriteta - lihtsalt mingi anum kusagile üles ja voolikud taimenõudesse - panen oma blogisse miskeid linke selle kohta, olen selle teemaga viimasel ajal palju tegelnud.

    VastaKustuta
  4. ja aknapesuvedelike kanistrid on hea mõte!

    VastaKustuta
  5. Need kataloogid on head seepärast, et valik on seal üsna piiratud ja sul on aega neid kaupu silmitseda, ei jõua ju üks normaalne inimene käia läbi kõiki kauplusi ja kaupu:DDD Aga tegelikult paneb mõnikord mõni vidin ka ajud tööle.

    VastaKustuta
  6. Nu ma´i tea, mis lugu lahti, kirjutasin pika jutu, aga ei mukitki, vist õige aeg arvuti kolikambrisse viia :D

    VastaKustuta